Til toppen

Alepposåpe med Honning 100g

Varenummer: N35862
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosmetikk
Merke: Najel

ink. mva.

  • Mild og søt duft
  • Hudvennlig
  • Sensitiv hud og baby

Denne såpen kombineres tradisjonell syrisk kunnskap om produksjonen av Aleppo-såpe med honningens sødme. I denne nærende, mykgjørende og gjenoppbyggende såpen hjelper honning med å fukte huden, beskytte den og berolige irritert hud. Denne Aleppo-såpen passer for alle hudtyper, men er spesielt tilpasset svært sensitiv hud og babyhud. Såpens nærende egenskaper beroliger huden og etterlater den med en delikat, søt duft.

SODIUM OLIVATE, AQUA (WATER), SODIUM LAURELATE, GLYCERIN, MEL (HONEY), PARFUM (FRAGRANCE), SODIUM CHLORIDE, SODIUM HYDROXIDE, COUMARIN.

Al NAJJAR-familien har laget autentisk Aleppo-såpe siden 1895 i tråd med forfedrenes håndverkskunnskap. Denne kunnskapen går i arv fra generasjon til generasjon i Al NAJJAR-familiens såpefabrikk i byen Aleppo nord i Syria.

Hvert år fra slutten av november til slutten av mars produseres denne, verdens første fastsåpe, på nytt og på nytt etter en uendret prosess. Såpene tørker i minst ni måneder. I løpet av denne perioden oksiderer såpene på overflaten og får en gul/beige farge, mens hjertet av såpen beholder den grønne fargen fra oljene den inneholder.

NAJELs Aleppo-såpe er laget av jomfru olivenolje og laurbærolje. Forsåpet olivenolje er et kraftig rengjøringsmiddel som nærer, beskytter og mykgjør huden. Laurbærolje er kjent for sine desinfiserende og regenererende egenskaper. Jo høyere konsentrasjon, desto mer lindrer såpen irritert, kløende og tørr hud.

Denne NAJEL-såpen kombinerer de fordelaktige egenskapene til Aleppo-såpen med de til honning. Dette søte stoffet er laget av bier for å forsyne bikuben. Honning, et symbol på sødme, har gode nærende og regenererende egenskaper. I tillegg til å være mat og søtningsmiddel, har honning gjennom tidene blitt brukt til hudpleie. Honningens regenererende og helbredende egenskaper var allerede verdsatt i antikken som et sårlindrende middel.

Alepposåpe håndstøpt 125g

Alepposåpen er laget av olivenolje og laurbærolje, noe som gir den egenskapene som er anbefalt for tørr hud. Alepposåpen sørger for at hudens naturlige fettbehov bevares etter dusj/vask, og huden forblir myk og beskyttet. 
N35381

Badeolje 150ml

Lykkelig som liten badeolje gir barnet ditt en skånsom og naturlig vask med masse pleie og fukt til barnehuden. Oljen er økologisk og inneholder blant annet trollhasselolje som er både lindrende og kløedempende. Oljen er pleiende og skånsom for tørr og sensitiv hud, og er også en fin dusjolje for voksne. Produktene fra Lykkelig som liten er utviklet av leger med kjærlighet for trygg og økologisk hudpleie for store og små, uten kortison, parabener eller andre miljøbelastende stoffer. 
N30204

Honning såpe, økologisk 100g Håndlaget såpe

Økologisk honningsåpe fra danske Sæbeværkstedet er en spesielt bløtgjørende og fuktighetsgivende såpe. Honningsåpen inneholder honning og bivoks, som gir den en gyllen farge. Eteriske oljer av Ylang-ylang, lavendel og peppermynte gir den samtidig en søt frisk duft. Alle såpene fra Sæbeværkstedet inneholder kun naturlige ingredienser og er håndlagde med omtanke. Derfor kan de tåles og nytes av de fleste.
N34447

Ringblomstsåpe - Morgenfrue, økologisk 100g Håndlaget såpe

En mild og skånsom såpe laget på forsåpet jomfruolivenolje og kokosolje. Såpen kan anbefales til barn og sart hud. Såpen er ikke tilsatt duft, og lukter bare mildt av såpe. Det er tilsatt ren ringblomstolje som virker rensende. Tørkede kronblader av ringblomst gir såpen karakter!
N35055