Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Aloe Vera økologisk 150ml Gel

Varenummer: 868549
EAN: 5708751970935
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosmetikk
Merke: Avivir
ink. mva.
  • 98 % økologisk Aloe vera
  • Til reparasjon av skadet og irritert hud
  • Uten parabener, parfymer, fargestoffer og mineraloljer
  • Produsert i Danmark
AVIVIR Aloe Vera Gel er en ren og effektiv gel som kan påføres direkte på hudens irriterte områder. Med sitt høye innhold av økologisk Aloe Vera bidrar AVIVIR Aloe Vera Gel til lindring, virker kjølende og gjenoppbyggende på solbrent hud, rifter, insektstikk, røde utslett og andre hudirritasjoner.

INCI: Aloe barbadensis leaf extract*, Xanthan gum, Sodium benzoate, Potassium sorbate, Citric Acid.

* økologisk ingrediens

98 % av naturlig opprinnelse
98 % er økologisk

 

AVIVIR Aloe Vera Gel påføres med et jevnt lag på huden så fort som mulig etter at huden er utsatt for skade.
Ytterligere påføring bør skje regelmessig inntil hudirritasjonen er forsvunnet.

AVIVIR Aloe Vera Gel kan brukes av alle, også de med sensitiv hud.

  • 98 % økologisk Aloe vera
  • Til reparasjon av skadet og irritert hud
  • Uten parabener, parfymer, fargestoffer og mineraloljer.
  • Produsert i Danmark.

Vær oppmerksom på at produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endre seg over tid. Vi oppdaterer jevnlig, men ber deg alltid sjekke emballasjen til det kjøpte produktet.

Calendula Wundsalbe (10%) 25g Salve

Calendula salven er en salve av ringblomst som er ypperlig til huden. Til utvortes bruk. Ringblomst virker beroligende på sår og irritert hud. salven har en god base uten mineraloljer. Inneholder 10% ringblomst (Calendula officinalis). Antroposofisk medisin tradisjonelt brukt ved sårbehandling - betennelser, sår som ikke vil gro. Smøres på det aktuelle stedet flere ganger daglig.

267730
Plant Aloe - Aloe Vera Gel økologisk 200 ml

Økologisk og ren høykvalitetsgel fra Aloe Vera planten som er fuktighetsgivende og nærende. Aloe vera demper rødhet og kjøler huden. Gelen er et mye brukt og naturlig middel mot mild solforbrenning, insektbitt, rødhet og irritasjon av huden. Etter påsmøring absorberes gelen raskt og oppleves ikke fettete. Plant Aloe vera gel kan brukes til sensitiv hud, også til barn. Nyttig fuktighetsgivende og nærende gel for tørr og stresset hud.

N36621
Jason Aloe Vera Gel 98% 113ml

Jason Aloe Vera kjøler og lindrer varm, irritert hud. Fantastisk etter soling for å kjøle ned huden, samt etter barbering om huden blir irritert. Aloe vera er en naturlig del av husapoteket, og bør alltid være for hånden. Brukes på insektsstikk og småsår.

N36000
Dr. Organic Aloe Vera Gel 200ml

Dr. Organic Aloe Vera Gel er en fuktighetsgele som lindrer og kjøler ned soleksponert hud som er tørr og irritert. Aloe vera gelen kan brukes på hele kroppen og lindrer godt på hud som har vært i solen. Dette produktet inneholder minimum 70% økologiske ingredienser (utenom vann og salt).

N37068
Lenker
Min side