Til toppen

Ansiktskrem

Sorter etter: Navn (a > å)

Almond soothing Facial Cream (ansiktskrem) 30ml Dil

Næringsrik, intensiv pleiende dag- og nattkrem for irritert, tørr og sensitiv hud. Mild mandelolje, plommekjerneolje av høy kvalitet og andre verdifulle naturingredienser pleier og beskytter huden mot forurensning og fremmer hudens naturlige regenerering. Huden blir synlig myk og elastisk.
N18592

Aloe Vera Face cream 50ml

AVIVIR Aloe Vera Face Creme er en nærende krem som tilfører huden fuktighet og virker mykgjørende. Med sitt høye innhold av økologisk aloe vera bidrar den til å styrke hudens forsvar, intensivere fuktighetstilførselen, beskytte og gjenoppbygge huden. Utvalgte aminosyrer og E-vitamin gir huden ekstra beskyttelse mot frie radikaler som kan gi ulike irritasjoner og tidlig aldringstegn. AVIVIR Aloe Vera Face Creme gir en god daglig beskyttelse.
N34697

Aloe Vera Rich 24 Hour Creme 50ml

AVIVIR Aloe Vera Rich 24 Hour Creme er en nærende og regenererende nattkrem som pleier og gjenoppbygger huden etter påvirkning fra vær og forurensing. I tillegg til Aloe vera som reparerer og styrker huden, inneholder kremen omega 6 og 9, E-vitamin, solsikkeolje og glyserin som både tilfører og binder fuktigheten. Inneholder 70% Økologisk Aloe Vera ekstrakt Fri for parfyme
N34698

Balancing Day Lotion 50ml

Balancing Day Lotion virker harmoniserende og balanserende på blandingshud med typisk blank T-sone og en lett tørrhet i kinnene. Dagkremen regulerer uren hud og virker samtidig fuktighetsgivende. Rundbelg, åkersnelle og blomkarse gir huden en klarere struktur og et renere huduttrykk.
N35779

Cactus 24h Hydrating Facial Cream 30ml

Cactus Ansiktskremen gir en direkte og intensiv fuktighetsgivende effekt som holder i 24 timer. Perfekt ansiktskrem for normal til tørr hud hvor kremen gir en frisk, lett følelse på huden i kombinasjon med den gode fuktighetsgivende effekten. Huden blir silkemyk av vegetabilske oljer som styrker huden. Fikenkaktus har en god fuktighetsgivende effekt og høye vannbindende egenskaper. Sammen med en rekke andre naturlige oljer og urter så gir Cactus-serien fra Weleda langvarig fukt til huden.
N36161

Cactus Hydrating Facial Mist 100ml

Cactus Hydrating Facial Mist gir huden en oppfriskende boost med fuktighet, og kan brukes flere ganger daglig ved behov. Ansiktshuden får tilført avkjølende juice av Aloe vera, konsentrert fukt fra fikenkaktusekstrakt som gir huden en direkte sunn glød. Ansiktsmisten dufter nydelig og friskt av eteriske oljer fra grønn mandarin, peppermynte og blomstrende palmerose. Bruk gjerne misten over sminke for en rask oppfrisker.
N36164

Cocosa PINK Facecream 60ml

Cocosa Pink Face Cream er en ansiktskrem som pleier, fukter og full av naturlig næring til huden. Laget på økologiske og naturlige ingredienser. Ansiktskremen er fri for parfyme, uten parabener og emballasjen er miljøvennlig.
N35661

Ice Plant Face Cream, Ansiktskrem for ekstremt tørr hud 40ml

Daglig ansiktskrem for svært tørr, flassende og stram ansiktshud. Merkbar og langvarig lindring av tørr hud og tilhørende kløe. Roer ned huden og tilfører fuktighet. Beskytter huden og bedrer barrièrefunksjonen. For personer med tendens til stramhet, kløe og tørrhet i huden, også velegnet til barn. Fri for parfyme naturligvis.
N35001

Iris Balancing Facial Lotion 30ml

Iris Balancing Facial Lotion er en lett og smidig krem for naturlig ansiktspleie. Iris ansiktskremen trekkes raskt inn i huden og har en varig fuktighetsregulerende effekt. Inneholder Jojobaolje og Bivoks som gjør huden smidig samt ekstrakt av legeplanten Ringblomst, Trollhassel og irisrot som bidrar til hudens pleie og fuktighetsbalanse. Ekte eteriske oljer gir en mild og fin duft. Kan med fordel anvendes som underlag for make-up.
N24974

Iris Hydrating Day Cream 30ml

Rik fuktighetskrem for tørr og svært tørr hud som tilfører huden intensiv fuktighet. Iris Dagkrem virker i dybden og er harmoniserende. Hjelper med å regulere hudens naturlige fuktighet og beskytter mot ytre påvirkninger. Jojobaolje og Bivoks gir en myk og smidig hud. Uttrekk av irisrot og trollhassel bidrar til hudens naturlige fuktighetsbalanse.
N20879

Iris Hydrating Night Cream 30ml

Iris Nattkrem er en næringsrik og velgjørende krem som stimulerer hudens evne til å bevare fuktigheten gjennom natten. Ekstrakt fra legeplantene kamille og ringblomst har en beroligende virkning. Bivoks og mandelolje bidrar til å holde huden varm.
N23148

Jason Aloe vera Dagkrem 84% 113ml

Jason Aloe Vera Moisturizing creme 84% er en svært fuktighetsgivende dagkrem som gir naturlig pleie til huden i ansiktet. Den høye konsentrasjonen av aloe vera-gelé beroliger og pleier. Godt egnet til tørr og irritert hud, etter soling og til nybarbert hud. Inneholder også mandelolje og vitamin E.
N36001