Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Ansiktskrem

Visning
Aloe Vera Face cream 50ml

AVIVIR Aloe Vera Face Creme er en nærende krem som tilfører huden fuktighet og virker mykgjørende. Med sitt høye innhold av økologisk aloe vera bidrar den til å styrke hudens forsvar, intensivere fuktighetstilførselen, beskytte og gjenoppbygge huden. Utvalgte aminosyrer og E-vitamin gir huden ekstra beskyttelse mot frie radikaler som kan gi ulike irritasjoner og tidlig aldringstegn. AVIVIR Aloe Vera Face Creme gir en god daglig beskyttelse.

N34697
Aloe Vera Rich 24 Hour Creme 50ml

AVIVIR Aloe Vera Rich 24 Hour Creme er en nærende og regenererende nattkrem som pleier og gjenoppbygger huden etter påvirkning fra vær og forurensing. I tillegg til Aloe vera som reparerer og styrker huden, inneholder kremen omega 6 og 9, E-vitamin, solsikkeolje og glyserin som både tilfører og binder fuktigheten. Inneholder 70% Økologisk Aloe Vera ekstrakt Fri for parfyme

N34698
Apricot Day Cream 30ml

Aprikos Dagkrem fra Dr.Hauschka er fløyelsmyk og rosenrød som en aprikos. Aprikos Dagkrem tilfører tørr til svært tørr hud intensiv næring og får den til å stråle. Sammensetningen av aprikos, avokado og fermentert kornekstrakt stimulerer fett-fuktighetsbalansen og får huden til å føles fyldig og frisk. Gusten og blass hud blir revitalisert og får styrket motstandskraft. Ansiktskremen trekker raskt inn og den sarte duftende teksturen er rik uten å føles tung på huden.

N36830
Balancing Day Cream 30ml

Rik fuktighetskrem for tørr og svært tørr hud som tilfører huden intensiv fuktighet. Balancing Iris Dagkrem virker i dybden og er harmoniserende. Hjelper med å regulere hudens naturlige fuktighet og beskytter mot ytre påvirkninger. Jojobaolje og Bivoks gir en myk og smidig hud. Uttrekk av irisrot og trollhassel bidrar til hudens naturlige fuktighetsbalanse.

N20879
Balancing Day Lotion 50ml

Balancing Day Lotion virker harmoniserende og balanserende på blandingshud med typisk blank T-sone og en lett tørrhet i kinnene. Dagkremen regulerer uren hud og virker samtidig fuktighetsgivende. Rundbelg, åkersnelle og blomkarse gir huden en klarere struktur og et renere huduttrykk.

N35779
Balancing Night Cream 30ml

Balancing Night Cream 30ml er en næringsrik og velgjørende nattkrem som stimulerer hudens evne til å bevare fuktigheten gjennom natten. Ekstrakt fra legeplantene kamille og ringblomst har en beroligende virkning. Bivoks og mandelolje bidrar til å holde huden varm.

N23148
Bio-Special Cream 50ml

Bio-Special Cream fra Marja Entrich er en dypt nærende dagkrem beriket med nøye utvalgte næringsrike oljer og fuktighetsgivende planteekstrakter. Ansiktskremen inneholder revitaliserende Revitalin. Det er et avansert hudpleiekompleks som hjelper til med å gjenopprette hudens naturlige elastisitet og fuktighetsbalanse ved å øke hudens energinivåer. Bio-Special Cream er ideell for tørr eller sensitiv hud.

N36860
Dr. Organic Aloe Vera Concentrated Cream 50ml

Dr. Organic Aloe Vera Concentrated Cream 50ml kan brukes på alle hudtyper, og særlig for tørr og sensitiv hud. Aloe vera kremen gir intens fuktighet og virker naturlig beroligende og gjenoppretter balanse.

N37081
Eco-Argan Cream 50ml

Eco-Argan Cream er en pleiende nattkrem for ansiktet. Ansiktskremen med arganolje gir huden en myk følelse med sine balanserende krefter. Eco-Argan Cream hjelper på tørrhet og oksidativt stress på huden. Arganolje i kremen er rik på fettsyrer og inneholder antioksidanter som har en umiddelbar lindrende og anti-inflammatorisk virkning på huden. Superboostende blåbærfrøolje gjør denne kremen unik.

N36863
Facial Skin Lotion 100ml

Facial Skin Lotion 100ml fra Marja Entrich er en ansiktstoner som passer til alle hudtyper. Toneren inneholder tangekstrakt kombinert med rik roseolje for en beroligende effekt. Huden etterlates hydrert og myk med en silkeaktig følelse. Facial Skin Lotion kan også brukes for å holde huden hydrert gjennom hele dagen, bare spray på ansiktet ved behov.

N36866
Geranium water 100ml

Geranium blomstervannspray er forfriskende og velduftende spray for både ansikt og kropp. Bruk den gjerne i den daglige hudpleierutinen og som et ansiktsvann. Særlig fin for kombinasjonshud, fet og uren hud. Prøv også Geranium blomstervannsprayen etter soling for lindring, eller bruk den som en lett parfyme. Geranium kan virke balanserende på følelsene. Sprayen med eterisk olje dufter lett roseaktig og er 100% rent, naturlig og alkoholfritt blomstervann.

N36545
Ice Plant Face Cream, Ansiktskrem for ekstremt tørr hud 40ml

Daglig ansiktskrem for svært tørr, flassende og stram ansiktshud. Merkbar og langvarig lindring av tørr hud og tilhørende kløe. Roer ned huden og tilfører fuktighet. Beskytter huden og bedrer barrièrefunksjonen. For personer med tendens til stramhet, kløe og tørrhet i huden, også velegnet til barn. Fri for parfyme naturligvis.

N35001
Lenker
Min side