Til toppen

Arginin 90 Kapsler

Varenummer: N35634
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Natur-Drogeriet A/S

ink. mva.

  • Aminosyren arginin
  • kapsler

Arginin er et kosttilskudd av aminosyren L-arginin, som er en del av oppbygningen av proteiner. Aminosyrer er byggestener for proteiner og derfor også muskler. Alle fysiologiske prosesser som er tilknyttet sport, energi, restitusjon, muskeløkning og tap av fett, samt humør og hjernefunksjon, er nært knyttet til aminosyrer.

Oppgitt innhold per døgndose 2-6 kapsler:

Innhold mengde
Arginin 1-3 gram
   
Ingredienser: L-arginin-monohydroklorid, oksegelatin (kapsel), overflatebehandlingsmiddel (magnesiumsalter av vegetabilske fettsyrer)

Anbefalt døgndose for voksne: 2-6 kapsler.

Døgndosen bør ikke overskrides. Bør ikke brukes av gravide, ammende eller barn under 11 år. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold og sunn livsstil.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Arginin er en aminosyre som fins naturlig i kosten, f.eks. i nøtter og sjokolade. 

L-Arginin 100 Kapsler

L-arginin (arginin) er en av de 20 aminosyrene som kroppen trenger til å bygge opp proteiner. Arginin er bare en delvis essensiell aminosyre, det vil si at som regel kan kroppen produsere tilstrekkelige mengder arginin selv. Arginin inngår i dannelse av nitrogenoksid. L-arginin omdannes i kroppen til L-ornitin og videre til L-prolin som inngår i dannelse av kollagen og elastin. I kroppen bidrar arginin til normal vekst, utvikling av muskelmasse og muskelstyrke.
817382