Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Arnika-salbe 10% 25g Salve

Varenummer: 802156
EAN: 4001638078184
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosmetikk
Merke: Weleda
ink. mva.

     

Salve med Solblom (arnica montana) til utvortes bruk ved ømme og stive muskler. Smøres på det aktuelle området 3-5 ganger daglig, om ikke annet er foreskrevet. Tradisjonelt brukt ved alle former for stumpe bløtdelsskader, strekkskader, blåmerker, samt stølhet og ømhet. Vask hendene etter påføring. Skal ikke brukes på åpne sår. Inneholder 10% solblom (Arnica montana).

Ingredienser    mengde    % av RI
Raffinert peanøttolje, Aqua (water), Lanolin, Cera Alba (Beeswax), Lanolin Alcohol.    

Solblom (Arnica Montana)    10%    


Smøres på det aktuelle området 3-5 ganger daglig, om ikke annet er foreskrevet.
Vask hendene etter påføring. Skal ikke brukes på åpne sår.

Oppbevares utilgjengelig for barn, i romtemperatur.

Kan brukes av barn inntil 6 år. For personer over 6 år.

Inneholder peanøttolje, lanolin og butylhydroksytoluol. Hos enkelte personer kan noen av innholdsstoffene utløse lokale hudreaksjoner.

Vær oppmerksom på at produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endre seg over tid. Vi oppdaterer jevnlig, men ber deg alltid sjekke emballasjen til det kjøpte produktet.

Arnika-salbe 10% 70g Salve

Salve med Solblom (arnica montana) til utvortes bruk ved ømme og stive muskler. Smøres på det aktuelle området 3-5 ganger daglig, om ikke annet er foreskrevet. Vask hendene etter påføring. Skal ikke brukes på åpne sår. Inneholder 10% solblom (Arnica montana).

989972
Calendula Wundsalbe (10%) 25g Salve

Calendula salven er en salve av ringblomst som er ypperlig til huden. Til utvortes bruk. Ringblomst virker beroligende på sår og irritert hud. salven har en god base uten mineraloljer. Inneholder 10% ringblomst (Calendula officinalis). Antroposofisk medisin tradisjonelt brukt ved sårbehandling - betennelser, sår som ikke vil gro. Smøres på det aktuelle stedet flere ganger daglig.

267730
Arnica Massageolja 300ml

Arnika massasjeolje er super å bruke på stive og trøtte muskler, før eller etter aktivitet. Massasjeoljen er lett å jobbe med, beroligende og mykgjørende for huden uten å være klissete. Arnica massasjeolje inneholder økologisk oliven-, lavendel-, eucalyptus- og kamomilleolje.

N33765
Massasjeolje m/arnika 200ml Olje

Massasjeolje med arnika er ideell både før og etter fysisk aktivitet og anstrengelse. Arnika massasjeolje gir en varmende massasje som øker blodomløpet og beskytter musklene mens man er i aktivitet, slik at prestasjonsevnen øker. Etter treningsøkten holdes musklene varme slik at de ikke stivner og blir spente.

915012
Lenker
Min side