Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Massasjeolje m/arnika 200ml Olje

Varenummer: 915012
EAN: 4001638099240
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosmetikk
Merke: Weleda Hudpleie
ink. mva.
Massasjeolje med arnika er ideell både før og etter fysisk aktivitet og anstrengelse. Arnika massasjeolje gir en varmende massasje som øker blodomløpet og beskytter musklene mens man er i aktivitet, slik at prestasjonsevnen øker. Etter treningsøkten holdes musklene varme slik at de ikke stivner og blir spente.

Ingrediensermengde% av RI
Solsikkeolje, olivenolje, ekte naturlige eteriske oljer, arnika, bjørkeblad
Smør et tynt lag på fuktig hud etter dusjen eller badet. Oljen er enkel å fordele jevnt og trekker raskt inn i huden. Ideell som massasjeolje.
Arnica Sports Shower Gel 200ml

Arnika Sport Shower Gel fra Weleda er en frisk dusjgel med økologisk Arnica urteekstrakt. Perfekt etter en treningsøkt, og gir en oppkvikkende følelse. Lavendel roer ned samtidig som rosmarin gir liv til kroppen. En frisk og pleiende dusjgel som gir mye fuktighet. Økologisk, og passer både kvinner og menn. Prøv også Arnika Massage Oil som setter i gang blodsirkulasjonen slik at blåmerker og støt fra trening reduseres.

N33293
Arnika-gelee 70g Gel

Arnika gel fra Weleda er klassifisert som antroposofisk legemiddel og kan derfor kun kjøpes på apotek med resept/godkjenningsfritak fra lege. Ta kontakt med ditt lokale apotek for pris og bestilling (husk varenummer). For andre forespørsler kontakt arnika.no

229742
Arnika-salbe 10% 70g Salve

Salve med Solblom (arnica montana) til utvortes bruk ved ømme og stive muskler. Smøres på det aktuelle området 3-5 ganger daglig, om ikke annet er foreskrevet. Vask hendene etter påføring. Skal ikke brukes på åpne sår. Inneholder 10% solblom (Arnica montana).

989972
Arnica Massageolja 300ml

Arnika massasjeolje er super å bruke på stive og trøtte muskler, før eller etter aktivitet. Massasjeoljen er lett å jobbe med, beroligende og mykgjørende for huden uten å være klissete. Arnica massasjeolje inneholder økologisk oliven-, lavendel-, eucalyptus- og kamomilleolje.

N33765
Lenker
Min side