Til toppen

Basica Compact 360 Tabletter

Varenummer: N31257
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Protina Pharm GmbH

ink. mva.

Basica Compact inneholder vesentlige mineralstoffer i det biologisk rette forholdet, basert på undersøkelser og analyser av den svenske ernæringsforskeren Dr. Ragnar Berg. Basica Compact har mineralstoffer som er bundet til syrer, som forbrennes fullstendig i organismen, og derved utvikler et kraftig baseoverskudd. Ifølge Dr. Ragnar Berg er Basica Compact med på å dekke vårt behov for livsviktige mineraler og sporstoffer, i samme mengdeforhold som i økologisk dyrkede frukt og grønnsaker.

Oppgitt innhold per døgndose; 6 tabletter.
Ingrediensermengde% av RI
Kalsium350 mg44%
Magnesium120 mg32%
Sink5 mg50%
Jern5 mg36%
Kobber1 mg100%
Molybden50 µg100%
Krom40 µg100%
Selen30 µg55%
Kalsiumsitrat, maltodekstrin, fyllstoff (hydroksypropylcellulose), magnesiumsitrat, magnesiumoksid, antiklumpemiddel (tverrbunden natriumkarboksymetylcellulose), sinksitrat, jernsitrat, natriumsitrat, kobbersitrat, kromklorid, natriummolybdat, natriumselenitt, antiklumpemiddel (magnesiumsalter av fettsyrer, silisiumdioksid).
Anbefalt døgndose fra 3 år: 3 tabletter 2 x daglig til måltid.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn.
Sink bidrar til normal syre-baseomsetning, samt til normal kognitiv funksjon.Sink bidrar til normal benstruktur og til å opprettholde normalt hår, hud og negler.Sink bidrar til immunsystemets normale funksjon, og beskytter cellene mot oksidativt stress.Kalsium, magnesium, kobber og jern bidrar til normalt energistoffskifte.Behovet for basedannende stoffer stiger om man spiser ensidig kost, gjør hardt fysisk arbeid eller sport, ettersom man blir eldre, etter lange sykdomsperioder og ved fastekurer.