Til toppen

Betakaroten 15mg 50 Kapsler

Varenummer: N34862
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Solaray

ink. mva.

Solaray Betakaroten med 15 mg betakaroten per kapsel. Solaray Betakaroten inneholder naturlig betakaroten fra algen Dunaliella salina og karotenoidkompleks fra annatto-olje, gulrot, sitrongress, spirulina og yamsrot, i en base av olivenolje. Betakaroten omdannes i kroppen til vitamin A når kroppen har behov for det. Vitamin A bidrar til normal omsetning av jern, og bidrar også til å opprettholde sunne slimhinner og normal hud. Vitamin A er godt for synet, og spesielt viktig for å opprettholde nattsynet.

Oppgitt innhold pr. anbefalt døgndose; 1 kapsel.

Innhold mengde % av RI
Betakaroten 15 mg -
Karotenoidkompleks 7 mg -
     
Ingredienser: Naturlig betakaroten (fra Dunaliella salina), karotenoidkompleks (annatto-olje (Bixa orellana), gulrotkonsentrat, pulver av sitrongress, spirulina og yamsrot), olivenolje. Gelatinkapsel: Gelatin, fuktighetsbevarer (glyserol), overflatebehandlingsmiddel (gul bivoks), emulgator (soyalecitin), fargestoff (titandioksid).

Anbefalt døgndose, Voksne: 1 kapsel daglig med mat eller drikke.

Skal ikke brukes av barn og unge under 18 år. Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Erstatter ikke solkrem.

Karotenoider er fargestoffer som finnes i grønne, gule, oransje og røde plantedeler. Det er i dag påvist over 300 karotenoider, hvorav betakaroten er det mest kjente og virksomme av karotenoidene.

Naturlig betakaroten og karotenoidkompleks som er en kilde til vitamin A (provitamin A), og er viktig for slimhinner, synet og immunforsvaret. For sunn og glødende hud.