Til toppen

Betakaroten kompleks 3mg 150 Kapsler

Varenummer: 904234
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Solaray

ink. mva.

Solaray Betakaroten kompleks for en jevnere og sunnere brunfarge og en god kilde til vitamin A. Solaray Betakaroten inneholder et naturlig karotenoidkompleks Betatene® (fra algen Dunaliella salina) i en base av urter og olivenolje (kaldpresset jomfruolje). God kilde til vitamin A fordi Betakaroten (Provitamin A) omdannes til vitamin A i kroppen når det behøves. Viktig for huden og slimhinnene. Vitamin A er godt for synet, og spesielt viktig for å opprettholde nattsynet.

Oppgitt innhold pr. kapsel.

Innhold mengde % av RI
Betakaroten (tilsvarende A-vitamin) 3 mg (1.500 mcg) 188%
     
Ingredienser: Olivenolje (kaldpresset jomfruolje), gelatinkapsel (gelatin, glyserol, gul bivoks, kalsiumkarbonat, betakaroten), naturlig betakaroten-kompleks fra Betatene® (Dunaliella salina), sitrongress (Cymbopogon citratus), spirulina, brokkoli.

Anbefalt døgndose: 1 kapsel daglig med vann eller mat.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Betatene™ betakarotenkompleks opprettholder sin effekt og stabilitet også over tid grunnet unike metoder for ekstrahering og prosessering av betakarotenkomplekset. Oppløst i planteolje fordi betakaroten er fettoppløselig. Inneholder i tillegg de synergistiske urtene sitrongress, spirulina og brokkoli. Betakaroten lagres i fett, blant annet i hudceller (erstatter ikke solkrem ved langvarig opphold i sterk sol).