Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Betakaroten kompleks 3mg 150 Kapsler

Varenummer: 904234
EAN: 7058990914695
Lagerbeholdning:
Merke: Solaray
Klassifisering: Kosttilskudd
ink. mva.
  • For sunn og gyllen hud
  • God kilde til vitamin A
  • Naturlig betakarotenoidkompleks i en base av kaldpresset olivenolje for godt opptak
Solaray Betakaroten kompleks for en jevnere og sunnere brunfarge og en god kilde til vitamin A. Solaray Betakaroten inneholder et naturlig karotenoidkompleks Betatene® (fra algen Dunaliella salina) i en base av urter og olivenolje (kaldpresset jomfruolje). God kilde til vitamin A fordi Betakaroten (Provitamin A) omdannes til vitamin A i kroppen når det behøves. Viktig for huden og slimhinnene. Vitamin A er godt for synet, og spesielt viktig for å opprettholde nattsynet.

Oppgitt innhold pr. anbefalt døgndose; 1 kapsel.

Innhold mengde % av RI
Naturlig betakaroten 3 mg -
- tilsvarer 1500 μg RE vitamin A (188 % av RI)    
     
Ingredienser: Olivenolje (kaldpresset jomfruolje), gelatinkapsel (gelatin, glyserol, gul bivoks, kalsiumkarbonat, betakaroten), naturlig betakaroten-kompleks fra Betatene® (Dunaliella salina), sitrongress (Cymbopogon citratus), spirulina, brokkoli.

Anbefalt døgndose: 1 kapsel daglig med vann eller mat.

Skal ikke brukes av barn og unge under 18 år. Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Erstatter ikke solkrem.

Betatene™ betakarotenkompleks opprettholder sin effekt og stabilitet også over tid grunnet unike metoder for ekstrahering og prosessering av betakarotenkomplekset. Oppløst i planteolje fordi betakaroten er fettoppløselig. Inneholder i tillegg de synergistiske urtene sitrongress, spirulina og brokkoli. Betakaroten lagres i fett, blant annet i hudceller (erstatter ikke solkrem ved langvarig opphold i sterk sol).

Lenker
Min side