Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Bio-Calcium + D3 + K1 + K2 60 Tabletter

Varenummer: 982918
EAN: 5709976131200
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Pharma Nord
ink. mva.
Bio-Calcium+D3+K1+K2 er et høydosert og lettopptakelig kalsiumpreparat med vitmain D og K. Bio-Calsium+D3+K1+K2 inneholder viktige næringsstoffer til knoklene. Kombinasjonen av kalsium, vitamin D3, K1 og K2 vitamin er med på å vedlikeholde normale knokler. Kalsium ioniseres i magesekken og kalsium ionene opptas i tarmen. D-vitamin bidrar til en normal opptakelse av kalsium. K-vitamin medvirker også til en normal koagulering av blodet. Tablettene har peppermyntesmak og kan tygges.

Oppgitt innhold per døgndose; 1 tablett.

Ingredienser mengde % av RI
Kalsiumkarbonat, søtstoffer (sorbitol, xylitol), antiklumpemidler (polyvinylpyrrolidon, magnesiumsalter av fettsyrer, silisiumdioksid), peppermyntepulver, overflatebehandlingsmiddel (hydroxypropylmethylcellulose), vitamin K (fytomenadion, menakinon), Vitamin D (kolekalsiferol).    
Vitamin D 5 mcg 100%
Vitamin K 35 mcg 47%
Kalsium 500 mg 63%

Anbefalt døgndose: 1 tablett daglig. Tabletten kan svelges eller tygges.

For best utnyttelse: Ta tablettene med et måltid, som inneholder lite jern for å begrense kalsiums hemmende virkning på jernopptakelsen.

Kan anbefales som en velsmakende tyggetablett eller en svelgevennlig tablett.
Kan med fordel kombineres med Bio-Magnesium.

Kosttilskudd bør ikke erstatte en variert kost og sunn livsstil.
Oppbevares i romtemperatur og ikke i direkte sollys.
Oppbevares utilgjengelig for barn.

Barn trenger større doser kalsium enn voksne pga hurtig vekst i skjellettet. Tablettene har peppermyntesmak. Kalsium bidrar til vedlikehold av normale knokler og tenner. Inneholder D3 vitamin, som bidrar til et normalt kalsiuminnhold i blodet. Kan med fordel kombineres med Bio-Magnesium for å opprettholde balanse mellom kalsium og magnesium i kroppen. Fremstilt under farmasøytisk kontroll. Vitenskapelig dokumentert.

Lenker
Min side