Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Bio-chrom ChromoPrecise 60 Tabletter

Varenummer: 866063
EAN: 5709976061200
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Pharma Nord
ink. mva.
Bio-Chrom ChromoPrecise inneholder krom som bidrar til å opprettholde normalt blodsukkernivå. ChromoPrecise er organisk krom med høy opptakelighet. Tilskudd med krom kan bidra til å holde blodsukkeret stabilt. Et stabilt blodsukker reduserer suget etter søtsaker.
Oppgitt innhold per dagsdose (1 tablett).
Ingrediensermengde% av RI
Chrom100 µg
Fyllmiddel: Bakegjær (Saccharomyces cerevisiae), mikrokrystallinsk cellulose. Antiklumpemiddel: Maltodextrin, talkum, siliciumdioxid. Overflatebehandlingsmiddel: hydroxypropylmethylcellulose. Konsistensmiddel: magnesiumsalte av fettsyrer. Mineral: chrom(lll)chlorid.
1 tablett daglig for voksne, samt barn over 11 år. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides.

Kosttilskudd bør ikke erstatte et variert kosthold og en sunn livsstil.
Bør kun etter avtale med lege eller
helsepersonell anvendes av gravide eller barn under 1 år.

Oppbevaring:
Romtemperatur.
Oppbevares utilgjengelig for barn.
Chrom eller krom er et mineral og næringsstoff, som har betydning for en normal omsetning av karbohydrater, fettstoffer og proteiner. Krom har dessuten betydning for de biologiske prosesser, som bl.a. er med på å opprettholde et normalt blodsukkernivå. Vanligvis har uorganisk bundet krom en god opptakelighet i kroppen.Glukose Toleranse FaktorStudier tyder på at krom inngår som en del av et stoff, som kalles Glucose Tolerance Factor (GTF). GTF er i tillegg til krom B-vitaminet niacin, samt aminosyrerne glycine, cystein og glutaminsyre. Man mener at GTF medvirker til at insulin kan hefte seg til cellenes insulin reseptorer, som er nødvendig for at cellene kan ta opp glukose.Kroppens lager av krom er ca. 4-6 mg. Med alderen kan mengden av krom i forskjellige kroppsvev reduseres betydelig. Det er observert en tendens til økt trang til søtsaker hos folk med krom mangel.
Lenker
Min side