Til toppen

Bio Life cranex MF 60 Vegkapsler

Varenummer: N32058
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Nutra-Lab Research

ink. mva.

Bio-Life Cranex MF inneholder en kombinasjon av tranebær og en svært konsentrert tranebærekstrakt. I tillegg har produktet løvetann, persille, d-mannose og ananasekstrakt med høyt innhold av enzymer. Produktet er også tilsatt melkesyrebakterier som er utvalgt spesielt for urinveiene.

Oppgitt innhold per døgndose; 3 kapsler.

Innhold mengde
Tranebær 700 mg
Tranebærekstrakt 50:1 500 mg
D-Mannose 60 mg
Løvetannblad 4:1 75 mg
Persilleekstrakt 4:1 75 mg
Ananasekstrakt 10 mg
Melkesyrebakterier 5 mrd
   
Ingredienser: Tranebær (Vaccinium macrocarpon), Tranebærekstrakt 50:1 (Vaccinium macrocarpon), kapsel (hydroksypropylmetylcellulose), løvetannbladekstrakt 4:1 (Taraxacum officinale), persilleekstrakt 4:1 (Petroselinum crispum), d-mannose, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus rhamnosus, rispulver, ananasekstrakt (Ananas comosus).

 

 

Anbefalt døgndose: 3 kapsler daglig med vann.

Husk å drikke rent vann gjennom hele dagen! Det er også fint å supplere med urtete. Bruk da fortrinnsvis urter for nyre/urinveier (eks. løvetann, kjerringrokk, gullris, indisk nyrete). Persillevann kan også brukes (persille legges i kaldt vann og trekkes i 10-12 timer).

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides.
Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil.
Oppbevares utilgjengelig for barn.
Kun ingredienser av reneste kvalitet. Uten gjær, gluten, hvetekorn, melk eller kunstige tilsetningsstoffer. Vegetabilske kapsler.Bio-Life produktfilosofi: Summen av flere ingredienser som arbeider sammen, er bedre enn en frittstående ingrediens, så lenge en har nok av den aktive ingredienser fra hver råvare.

Cran-Max 100 Kapsler

Cran-Max inneholder tranebær og buchu mot lett blærekatarr. Gjennom århundrer har kvinner benyttet de nord-amerikanske tranebærene og den afrikanske legeurten buchu som naturlige midler for urinveiene, mot lette symptomer på blærekatarr. Tranebær har i nyere vitenskapelige studier vist effekt mot lett blærekatarr. Tranebær er rik på C-vitamin, og C-vitamin er en viktig antioksidant som styrker immunforsvaret generelt.
997080

ProVen Daglig & Tranebær 30 Kapsler

ProVen Daglig & Tranebær - Acidophilus & Bifidus - Lab4 med 17,5 milliarder gode Lab4 melkesyrebakterier + Gasseri bakterier og tranebær ekstrakt for å forebygge underlivsplager og sikre et sterkt immunforsvar. Daglig og Tranebær har veldokumenterte Lab4 melkesyrebakterier for et godt immunforsvar og en god fordøyelse. Gode melkesyrebakterier og en balansert mikroflora er viktig gjennom hele livet. Men påkjenninger i vår moderne livsstil kan medføre at den normale mikroflora balanse i fordøyelse
N34623

Tranebær 90 Kapsler

Tranebærkapsler fra NaturDrogeriet inneholder tørket tranebærsaftkonsentrat. Tranebær er mørkerøde og har en bitter-syrlig smak. Bærene brukes til saft og syltning. Her får du tranebærsaftkonsentrat i praktiske kapsler. Innholdet i kapslene kan tas ut og blandes opp til juice. 1 kapsel inneholder 500 mg konsentrat tilsvarende 12,5 gram tranebær.  
N33332