Til toppen

Bio Life Respira 100 Kapsler

Varenummer: N23078
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd

ink. mva.

Respira er sammensatt for å opprettholde normal funksjon i luftveiene. Produktet brukes ved lette allergi-, slim-, hoste- og luftveisplager. Urtene bidrar til naturlig motstandskraft og til å opprettholde et normalt fungerende immunsystem. De lindrer i munn og svelg, letter pusten, samt vedlikeholder bronkier, strupe og nesehule.
Oppgitt innhold pr. døgndose (6-8 kapsler).
Ingrediensermengde% av RI
Mullein/filtkongslys720-960 mg
Bukkehornfrø600-800 mg
Rosmarinekstrakt510-680 mg
Legestokkrose240-320 mg
Lakrisrot300-400 mg
Spansk pepper12-16 mg
Ingefærekstrakt12-16 mg
Veg.kapsel (HPMC)
Anbefalt døgndose: 3-4 kapsler 2 ganger daglig med mat.
Kapslene kan åpnes, og innholdet kan drikkes som te eller strøs på mat om man liker smaken.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn.
Bio-Life produkter:Kvalitetskontroll: Bio Life Krever analysesertifikater som dokumenterer aktive ingredienser og innholdet av næringsstoffer, samt at råvarer er fri for sprøytemidler, tungmetaller og skadelige bakterier.GMP-standard: Bio-Life og samarbeidspartnerne er GMP-sertifisert i USA. Produksjonen foregår i lokaler som er godkjent av FDA (Food and Drug Administration.)Ingredienser:Kun ingredienser av reneste kvalitet. Uten gjær, gluten, hvetekorn, melk eller kunstige tilsetningsstoffer. Vegetabilske kapsler.Produktfilosofi:Summen av flere ingredienser som arbeider sammen, er bedre enn en frittstående ingrediens, så lenge en har nok av den aktive ingredienser fra hver råvare.