Til toppen

Bio-Magnesium 60 Tabletter

Varenummer: 982959
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Pharma Nord

ink. mva.

  • Kan svelges, tygges eller oppløses i vann
  • Tabletten løses opp på under 90 sekunder

Bio-Magnesium er et kompleks av tre forskjellige magnesiumsalter. Hver tablett gir et tilskudd på 200 mg magnesium. Tabletten inneholder en blanding av organisk og uorganisk magnesium i en type masse som fører til at tabletten oppløses fullstendig i løpet av noen få minutter. Også hos personer med lavt magesyreinnhold. Magnesiuminnholdet vil endres til en opptakelig ion-form. Bio-Magnesium behøver ikke nødvendigvis å inntas sammen med et måltid. Magnesium er med på å kontrollere en rekke biokjemiske reaksjoner i vårt stoffskifte. Magnesium inngår således i mer enn 300 enzymer i kroppen. Virker krampeløsende og har en positiv virkning på mage/tarmfunksjonen.

Oppgitt innhold per anbefalt døgndose; 1 tablett.

Ingredienser mengde % av RI
Magnesium 200 mg 53%
Ingredienser: Magnesiumcarbonat, magnesiumhydroxid, magnesiumacetat, Fyllemiddel: Mikrokrystallinsk cellulose Antiklumpemiddel: Dicalciumphosphat Overflatebehandlingsmiddel: Hydroxpropylmetthylcellulose Antiklumpemiddel: Magnesiumsalt av fettsyrer Siliciumdioxid.    

 

Anbefalt døgndose: 1 tablett daglig. Kan med fordel tas før et måltid.
Best om kvelden. Tabletten kan svelges hel eller løses opp i et glass vann.

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Skal ikke brukes av barn under 11 år.
Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for en variert kost og en sunn livsstil.

Egnet for vegetarianere og veganere.

Personer med sterkt nedsatt nyrefunksjon, frarådes å ta ekstra magnesium.

Hva er magnesium?
Magnesium er et livsnødvendig grunnstoff og et basedannende mineral. Det er samtidig det 4. mest forekommende mineralet i kroppen, noe som sier om dets betydning. Magnesium finnes i alle kroppens celler og 98% finnes inne i cellene. En voksen person har omkring 24g magnesium, hvor ca. 25% er i musklene og ca. 60% i knoklene, sammen med bl.a. kalsium og fosfor.Magnesium har mange viktige funksjoner i kroppen. Det inngår i mer enn 300 forskjellige enzymprosesser i kroppen.