Til toppen

Bio-Magnesium 60 Tabletter

Varenummer: 982959
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Pharma Nord

ink. mva.

Bio-Magnesium er et kompleks av tre forskjellige magnesiumsalter, hvor hver tablett gir et tilskudd på 200 mg magnesium. Tabletten inneholder en blanding av organisk og uorganisk magnesium i en matrix, som fører til at tabletten oppløses fullstendig i løpet av noen få minutter - også hos personer med lavt magesyreinnhold - hvor magnesiuminnholdet vil endres til en opptakelig ion-form. Bio-Magnesium behøver ikke nødvendigvis å inntas sammen med et måltid.


Ingrediensermengde% av RI
Magnesiumcarbonat, magnesiumhydroxid, magnesiumacetat, Fyllemiddel: Mikrokrystallinsk cellulose Antiklumpemiddel: Dicalciumphosphat Overflatebehandlingsmiddel: Hydroxpropylmetthylcellulose Antiklumpemiddel: Magnesiumsalt av fettsyrer Siliciumdioxid.
Kan med fordel tas før et måltid.
Best om kvelden.

Personer med sterkt nedsatt nyrefunksjon, frarådes å ta ekstra magnesium.
Hva er magnesium?Magnesium er et livsnødvendig grunnstoff og et basedannende mineral. Det er samtidig det 4. mest forekommende mineralet i kroppen, noe som sier om dets betydning. Magnesium finnes i alle kroppens celler og 98% finnes inne i cellene. En voksen person har omkring 24g magnesium, hvor ca. 25% er i musklene og ca. 60% i knoklene, sammen med bl.a. kalsium og fosfor.Magnesium har mange viktige funksjoner i kroppen. Det inngår i mer enn 300 forskjellige enzymprosesser i kroppen.