Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Bio-Selen+Zink 90 Tabletter

Varenummer: 866558
EAN: 5709976018303
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Pharma Nord
ink. mva.
Bio-Selen+Zink inneholder selen som kan hindre harskning av fettstoffer i cellene, og opprettholder et sunt kretsløp. Bio-Selen+Zink inneholder A, B6, C, E og spormineralene selen og sink. Selen er viktig for bl.a. produksjonen av sædceller, styrking av immunforsvaret og beskyttelse mot tungmetaller. Organisk selen av typen SelenoPrecise tas opp svært godt.

Oppgitt innhold per døgndose; 1 tablett.

Ingredienser mengde % av RI
Vitamin C 90 mg 112,5%
Vitamin E 15 mg 125%
Vitamin A 800 µg 100%
Vitamin B6 2,0 mg 143%
Sink 8 mg 150%
Selen 100 µg 182%
Zinkgluconat. Fyllemiddel: Mikrokrystallinsk cellulose. Ascorbinsyre, SelenoPrecise® (Selenberiket gjær), D-a-tocopherylsuccinat, Retinylacatat. Stabilisator: Hydroxypropylmethylcellulose Antiklumpemiddel: Siliciumdioxid, talkum Pyridoxinhydrochlorid Stabilisator: Magnesiumsalt av fettsyrer Fargestoffer: Jernoxid, titanoxid    
1 tablett daglig. Svelges hel. For best utnyttelse: Tas med et måltid.

Anbefalt daglig dose må ikke overskrides.

Fri for laktose, gluten, sukker og konserveringsmidler.
Et ideelt antioksidant-kompleks med den patenterte organiske selenforbindelsen SelenoPrecise. Noen former for selen tas optimalt opp i kroppen, mens andre viser et svært dårlig opptak. Gjennom vitenskapelige undersøkelser er det påvist at organisk selen har et bedre opptak i blodet enn uorganiske former for selen. Bio-Selen+Zink inneholder organisk selen av typen SelenoPrecise. Denne typen selen finnes kun i Pharma Nords produkter, og har en overlegen opptakelighet.
Bio Life selen 100 Kapsler

Bio Life Selen består av selenrik hvitløk. Hvitløk har naturlig innhold av aminosyrebundet selen, deriblant Se-metyl-L-seleno-cystein og L-Selenometionin. Selen inngår i kroppens mest aktive og viktige egenproduserte antioksidanter og bidrar til å beskytte cellene i kroppen mot oksidativt stress. Selen bidrar til å opprettholde normalt hår og negler. Selen bidrar til å opprettholde både immunsystemets og skjoldbruskkjertelens normale funksjon. Selen er også viktig for fertilitet da den bidrar til dannelse av sædceller.

N23060
Omni Selen3 120 Tabletter

OmniSelen3 er ett lettopptagelig selenpreparat med kominasjon av organisk selengjær og L-selenometionin, samt uorganisk natriumselenitt. Kombinasjonen av organisk og uorganisk selen brukes spesielt ved sanering av amalgam og rensing av tungmetaller. Selen er et sporstoff som er viktig for vedlikehold av normalt hår og normale negler. Studier viser at selen er nødvendig for normal funksjon i immunforsvaret og i skjoldbruskkjertelen, samt at selen bidrar til beskytte cellene mot oksidativt stress.

N20398
Selenium Nutrisorb® 15ml Dråper

Nutrisorb Selenium fra BioCare tilbyr en flytende form av antioksidanten selen som bidrar til å beskytte celler mot oksidativt stress. Selen bidrar også til normal spermatogenese og til normal funksjon av skjoldbruskkjertelen og immunforsvaret. Selen bidrar til å opprettholde normalt hår og negler. Det er 90 µg selen per dråpe, og ca.250 dråper per flaske.

N35213
SelenoPrecise 100 60 Tabletter

SelenoPrecise er en ny formulering med organisk selen i sin aktive form. Preparatet er utviklet for å sikre høy biotilgjengelighet, viktig for optimal effekt. Selen er et essensielt spormineral, som menneskekroppen trenger. SelenoPrecise inneholder mange forskjellige selenkilder, fordi det har vist seg at de ulike kildene har noe forskjellige funksjoner i organismen. Ved å tilføre et bredt spekter av selenformer, er det mulig å emulere den naturlige selenvariasjonen som finnes i en allsidig kost

N22202
Lenker
Min side