Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Bio-Vitamin-E, 290mg, 60 kapsler

Varenummer: N36841
EAN: 5709976293205
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Pharma Nord
ink. mva.
  • Bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress
  • D-alfa-tokoferol som E-vitamin
  • Soft-gel kapsel
  • 290 mg (432 IE) E-vitamin per kapsel
  • Fremstilt under farmasøytisk kontroll
Bio Vitamin-E fra Pharma Nord er et sterkt og naturlig vitamin E av farmasøytisk kvalitet. Kosttilskuddet med E-vitamin har klare, myke gelatinkapsler med renset soyaolje og naturlig d-a-tokoferol. Hver kapsel har 290 mg (432 internasjonale enheter IE) vitamin E. Oljen er en renset blanding av soyaoljer som er helt fri for proteiner og har heller ikke østrogene stoffer som gjør at den ikke behøver merkes som et allergen. I vitaminpiller finnes vitamin E ofte som enten dl-alfa-tokoferol eller d-alfa-tokoferol, hvor sistnevnte er den naturidentiske formen. Vitamin E er fettløselig og bør tas på samme måte som andre fettløselige vitaminer sammen med et måltid. Vitamin E fra Pharma Nord kan anvendes av gravide og ammende.

Oppgitt innhold per anbefalt døgndose 1 kapsel:

Innhold   % av RI
Vitamin E (d-alfa-tokoferol) 290 mg / 432 IE (IU)       2417%
     
     

 

Ingredienser: Vitamin E (D-alfa-tokoferol). Soyaolje*. Gelatin: (storfe) Fuktighetsbevarer: Glyserol
* Inneholder ikke østrogene stoffer.

Anbefalt døgndose: 1 kapsel daglig for voksne over 18 år.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold og sunn livsstil.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Kan anvendes av gravide og ammende.

Forsiktighet ved inntak av vitamin E
​​​​​​​Bio-vitamin E burde ikke tas ved tilstander som ligner på vitamin K-mangel. Produktet bør heller ikke tas hvis man har peanøttallergi, soyaallergi, eller allergi mot de aktive ingrediensene eller mot et eller flere av ingrediensene. Store doser med vitamin E kan øke blødningstiden og bør derfor ikke inntas 2 uker før eller etter en operasjon.

E-vitamin Nutrisorb® 15ml Dråper

BioCare Nutrisorb Vitamin E gir deg 20 IE (internasjonale enheter) per dråpe. Dette tilsvarer 13,4 mg. Vitaminet er oppløst i olivenolje, og tilsetningsstoffer er ikke nødvendig i en slik ren blanding. Vitamin E er en antioksidant som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress. Enkel å bruke; drypp rett i munnen. Oljen egner seg også godt som ingrediens om du lager egne hudkremer og salver, og den kan smøres rett på huden.

N36333
Vitamin E - mixed tocopherols 60ml Olje

E-vitamin fra Bio Life er sammensatt av alfa-, beta-, gamma- og deltatokoferol. Vitamin E er en antioksidant som beskytter cellene i kroppen mot oksidativt stress. Hver og en av disse E-vitamin formene har sine egne unike biologiske effekter, og blandingen gir derfor maksimal synergi og utnyttelse. Helt naturlig vitamin E i form av blandede tokoferoler, som regnes som en såkalt bredspektret E-Vitamin. Oljen kan også brukes på huden.

835495
Lenker
Min side