Til toppen

BioActive B12 600µg 60 Tabletter

Varenummer: N34871
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Pharma Nord

ink. mva.

BioActive B12 600mcg tygge-/sugetabletter med aktivt metylkobalamin. Høy dosering av B12 i form av sugetabletter kan opptas effektivt gjennom munnslimhinnen. Tablettene kan også tygges uten at dette nedsetter opptaket. BioActive B12 er egnet for veganere og vegetarianere. Vitamin B12 støtter nervesystemets normale funksjon og en normal dannelse av røde blodlegemer.

Oppgitt innhold pr. anbefalt døgndose; 1 tyggetablett.
Ingrediensermengde% av RI
Søtstoff: Xylitol, Fyllstoff: Maltodekstrin, Smaksforsterker: Glycin, Antiklumpemiddel: Polyvidon, Aroma: Peppermyntepulver, Antiklumpemiddel: Magnesiumsalter av fettsyrer, Vitamin B12: Metylkobalamin.
Vitamin B12600 µg24000%
1 tyggetablett daglig for voksne samt barn fra 11 år og eldre. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Overdrevet inntak kan ha en lakserende effekt. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for en variert kost. Bør kun etter avtale med lege eller helsepersonell brukes av gravide eller barn under 11 år. Inneholder søtstoff.

BioActive B12 er runde, lyserøde tygge-/sugetabletter med en behagelig smak av peppermynte. Hver tablett inneholder 600 mikrogram metylkobalamin som er B12-vitamin i sin aktive form. Tablettene kan både suges og tygges. Når tabletten suges vil opptaket hovedsakelig skje via munnslimhinnen. Doseringen er høy i forhold til det fastsatte referanseinntaket, men er ikke forbundet med risiko for overdosering.
- Metylkobalamin - Aktivt vitamin B12- Høydosert, velsmakende suge- og tyggetablett- Støtter nervesystemets normale funksjon- Støtter en normal dannelse av røde blodlegemer- Velegnet til vegetarianere og veganere- Fremstilt under farmasøytisk kontrollVitamin B12 i form av cyanokobalamin og hydroksokobalamin må omdannes i kroppen til en av de aktive formene før de kan utnyttes. Denne aktiveringen svekkes med alderen og kan også være nedsatt av andre årsaker. Metylkobalamin inneholder en metylgruppe som behøves for at det kan utføre sine funksjoner, og det er derfor mer effektivt enn ikke-aktive former av B12.Det er ikke uvanlig at leger sprøyter B12 inn i en muskel. Da omgår man fordøyelsen, og er ikke avhengig av 'intrinsic factor' eller andre årsaker til nedsatt opptak i tarmen. Forskning har imidlertid vist, at høy dosering av B12 i form av sugetabletter også kan opptas effektivt gjennom munnslimhinnen.