Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

BioBifido Barn BioMelts 28 x 1g Porsjonsposer

Varenummer: N34731
EAN: 5033290171285
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: BioCare
ink. mva.
  • Probiotika + Vitamin D3
  • Kjempegod smak av bringebær og jordbær, garantert en suksess!
  • Egnet for barn fra 3 år
BioBifido Barn er et spesialtilpasset tilskudd for barn, med levende melkesyrebakterier og vitamin D3 som bidrar til et normalt immunforsvar. Produktet har praktiske porsjonsposer med pulver som kan helles direkte i munnen og smelter på tungen, som gjør det enkelt og morsomt å ta for barn! Pulveret har en deilig, naturlig smak av jordbær og bringebær.

Oppgitt innhold pr. anbefalt døgndose; 1 pose (1g) (3 mrd levende melkesyrebakterier)

Innhold mengde % av RI
Vitamin D3 7,5 µg 150 %
Lactobacillus rhamnosus (GG) 12,5 mg -
Bifidobacterium lactis (BIFOLAC-12) 12 mg -
- tilsvarer antall levende bakterier 3 milliarder -
Ingredienser: Fyllstoff (erytritol, xylitol), overflatebehandlingsmiddel (silisiumdioksid, mono- og diglyserider av fettsyrer), antiklumpemiddel (magnesiumoksid), sitronsyre, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium lactis, stabilisator (natriumkarboksymetylcellulose), naturlig aroma (jordbær, bringebær), vitamin D3 (kolekalsiferol).

Anbefalt døgndose: 1 porsjonspose (1g) . Helles direkte på tungen i forbindelse med måltid. Egnet for barn fra 3 år.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. Overdrevet inntak kan ha avførende virkning.

Oppbevares utilgjengelig for barn. Oppbevares tørt i romtemperatur, unngå direkte sollys og varme.

Egner seg også for vegetarianere. Produktet er ikke vegansk.

Kan oppbevares i romtemperatur.

Veldokumenterte levende melkesyrebakterier, av typene Lactobacillus rhamnosus GG og Bifidobacterium lactis. Garantert 3 milliarder melkesyrebakterier per pose til utløpsdato. 7,5 µg vitamin D3 per pose. Pulver med god smak av jordbær og bringebær. Smelter på tungen og kan tas uten drikke.

Bio Life Bio-Dophilus KIDS 70g Pulver

Bio-Life Bio-Dophilus KIDS er bredspektret probiotika / melkesyrebakterier med 10 bakteriestammer fra 3 slekter spesielt tilpasset barn fra 1 år og oppover. Pulveret strøs enkelt på maten eller røres ut i drikke.

N35295
Baby Infantis Powder (INT B1) 60g Pulver

Baby Infantis Powder (tidligere INT-B1) fra BioCare består av melkesyrebakterier i pulverform for de aller minste og inneholder 4 milliarder Bifidobacterium lactis CUL-34 per gram. Baby Infantis Powder inneholder levende bakterier fra Bifidobacteria (som finnes i morsmelk) og er egnet for barn i alle aldre, men mest passende for spedbarn før avvenning fra morsmelk. Human bakteriestamme, som er motstandsdyktig mot magesyre, i en base av FOS (fruktooligosakkarider). Melkefri.

N35380
ProVen Fit for School 30 Tyggetabletter

ProVen Fit for School Tyggetabletter er spesielt utviklet for barn i alderen 4-16 år for å opprettholde immunforsvaret og god helse. ProVen Fit for School inneholder 12.5 milliarder Lab4 gode melkesyrebakterier pluss C- og D-vitamin. Tyggetabletter med en deilig jordbærsmak, men uten tilsatt farge, konserveringsmidler eller søtningsmidler. Kombinasjonen av 12,5 milliarder av de unike Lab4 acidophilus og bifidus gode melkesyrebakterier med vitamin C og D gir god støtte for et godt immunforsvar og

N34620
Udo´s Choice melkesyrebakterier, barn 4-15 år 30 Kapsler

Melkesyrebakterier fra Udos Choice, spesielt sammensatt for aldersgruppen 4-15 år. Antall og typer mikroorganismer som finnes i tarmen utvikler seg med alderen. Udo’s Choice aldersspesifikke probiotika for barn består av hele 8 ulike bakteriestammer og er komponert spesielt for barn i alderen 4-15 år.

987692
Lenker
Min side