Til toppen

BioBifido Barn BioMelts 28 x 1g Porsjonsposer

Varenummer: N34731
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd

ink. mva.

BioBifido Barn er et spesialtilpasset tilskudd for barn, med levende melkesyrebakterier og vitamin D3 som kan bidra til et normalt immunforsvar. Produktet har praktiske porsjonsposer med pulver som kan helles direkte i munnen og smelter på tungen, som gjør det enkelt og morsomt å ta for barn! Pulveret har en deilig, naturlig smak av jordbær og bringebær.

Oppgitt innhold pr. anbefalt døgndose; 1 pose (1g) (3 mrd levende melkesyrebakterier)

Ingredienser mengde % av RI
Fyllstoff (erytritol, xylitol), overflatebehandlingsmiddel (silisiumdioksid, mono- og diglyserider av fettsyrer), antiklumpemiddel (magnesiumoksid), maltodekstrin, sitronsyre, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium lactis, stabilisator (natriumkarboksymetylcellulose), dekstrin, naturlig aroma (jordbær, bringebær), modifisert stivelse (mais), sukrose, gummi arabicum (akasiegummi), antioksidant (alfa-tokoferol, natriumaskorbat), mellomlange fettsyrer (MCT), vitamin D3 (kolekalsiferol).    
Vitamin D3 7,5 µg 150 %
Lactobacillus rhamnosus (GG) 12,5 mg -
Bifidobacterium lactis (BL-04) 11,1 mg -

1 porsjonspose (1g) daglig. Helles direkte på tungen i forbindelse med måltid, eller som avtalt.
Egnet for barn fra 3 år.

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. En sunn livsstil og et variert og balansert kosthold er viktig. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Informer legen din om bruk av produktet dersom du er under medisinsk behandling. Overdrevet inntak kan ha avførende virkning. Oppbevares utilgjengelig for barn. Bør ikke tas i bruk dersom forseglingen er brutt. Oppbevares tørt i romtemperatur, unngå direkte sollys og varme.

- Kan oppbevares i romtemperatur- Veldokumenterte levende melkesyrebakterier, av typene Lactobacillus rhamnosus GG og Bifi dobacterium lactis- Garantert 3 milliarder melkesyrebakterier per pose til utløpsdato- 7,5 µg vitamin D3 per pose- Pulver med god smak av jordbær og bringebær- Smelter på tungen – kan tas uten drikke- Praktiske poser – perfekt å ha med på farten