Til toppen

BioDrain 180 Tabletter

Varenummer: N23138
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: New Nordic

ink. mva.

Bio Drain er en komplett utrensende tablettkur basert på urter. Ved hjelp av en kombinasjon av tradisjonelt brukte urter og de siste vitenskapelige nyvinninger, støtter Bio Drain kroppens egne naturlige prosesser for utrensning og avgiftning. BioDrain® anbefales til personer, som vil ha hjelp til å bevare en sunn fordøyelse og en normal utskillelse av avfallsstoffer ved å støtte lever-/galle-systemet og urinprodusjonen.

Oppgitt innhold pr. dagsdose av 6 tabletter.
Ingrediensermengde% av RI
Sikorirot (Chicorium intybus L.)1770 mg
Sitrus frukt (bioflavonoider - 35 %) (Citrus aurantium)780 mg
Loppefrøskall (Plantago psyllium L.)528 mg
Spirulina (Arthrospira platensis L.)360 mg
Rødkløver (Trifolium pratense L.) 5:1 tilsvarer 1.500 mg urt300 mg
Løvetann (Taraxacum officinalis Web.) - 5:1 tilsvarer 1.500 mg urt300 mg
Artisjokk (Cynara scolymus L.) - 13,5:1 tilsvarer 2997 mg urt222 mg
Gullris (Solidago virgaurea L.) - 5:1 tilsvarer 1.000 mg urt200 mg
Timian (Thymus vulgaris L.) - 5:1 tilsvarer 875 mg urt175,2 mg
Marietistel (Silybum marianum L. Gaertn.) - 5:1 tilsvarer 600 mg urt120 mg
Magnesium100 mg27%
Kalium216 mg11%
Sikori rot (Cichorium intybus L.), sitrus (Citrus aurantium L.), mineraler (kaliumcitraat, magnesiumoxid), fyllemiddel (tricalciumfosfat, dicalciumfosfat, mikrokrystallinsk cellulose), loppefrø (Semen isphagula L.), spirulina (Arthrospira platensis L.), løvetann (Taraxacum officinalis Web.), rødkløver (Trifolium pratense L.), artisjokk (Cynara scolymus L.), gullris (Solidago virgaurea L.), timian (Thymus vulgaris L.), overflatebehandlingsmiddel (magnesiumsalter av fettsyrer, siliciumdioksid),
mariatistel (Silybum marianum L.).
Ingrediensene i dette produkt stammer ikke fra økologisk landbruksproduksjon.
Anbefalt døgndose:
2 tabletter med et glass vann 3 ganger daglig i forbindelse med et måltid, i minst 2 uker.

Husk å drikke rikelig med vann (eller annen væske, som f. eks. te). Ikke mindre enn 1,5 liter daglig.

Tips underveis:
BioDrain inneholder en del fiber, og for at kroppen skal vende seg til økt mengde av dette, anbefales det å ta halv dosering/anbefalt døgndose den første uken. Hvis ikke kan man oppleve hard mage.
SUPPLERENDE FORSLAG:
Reduser eller utelukk inntaket av rødt kjøtt, alkohol, sjokolade, sukker og fete matvarer. Øk inntaket av fullkornsprodukter, frisk frukt og grønnsaker. Trim lett til moderat for å stimulere blodsirkulasjonen, pusten og bevegelsen av avfallstoffer ut av fordøyelsen.

Kosttilskudd har til hensikt å supplere kosten og bør ikke erstatte en variert kost og sunn livsstil. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Bør kun etter avtale med lege eller helsepersonell anvendes av gravide, ammende eller barn under 11 år. Skal ikke brukes av gravide eller ammende. Dette begrunnes med at giftstoffene du ønsker å bli kvitt, kan overføres til barnet.

Produsert i EU under farmasøytisk kontroll av renhet og innhold.
BioDrain oppskriften inneholder blant annet mariatistel og artisjokk, som støtter oppunder dannelsen av galle, som hjelper med å bryte ned kostens fett. Dessuten inneholder tabletten løvetann, som støtter oppunder en sunn urinproduksjon. Det anbefales å følge BioDrain utrensningsprogram to ganger i året.Faste er ikke nødvendig.

Cleanse NutriPowder 120g Pulver

Cleanse NutriPowder er en alt-i-ett-blanding av planteekstrakter og -antioksidanter som støtter kroppens normale rensesystem. Pulveret inneholder blant annet mariatistel, artisjokk, gurkemeie, koriander, brokkoli og alger.
N35235