Til toppen

Body Ionic Brush langt avtagbart skaft, kobbertråd/hestehår

Varenummer: N36090
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Annet
Merke: Ukko

ink. mva.

  • Avgiftning
  • Velvære
  • Eksklusiv ionisk kroppsbørste

Eksklusiv Body Ionic Brush brukes til tørrbørsting av huden og gir en energisk massasje som øker blodsirkulasjonen, stimulerer lymfesystemet, fjerner døde hudceller og overfører balanserende ioner til kroppen. Tørrbørsting har eksistert i lang tid og er et enkelt og effektivt bidrag til avgiftning og velvære. Kobbertrådene serverer negativt ladde ioner til kroppen og skaper en elektrisk spenning på huden. En av fordelene er at det bidrar til kroppens utskillelse av avfallsstoffer og gir energi. Bonusen til tørrbørsting er en myk og fin hud. Denne lekre ioniske kroppsbørsten kommer med praktisk skaft som kan tas av og det følger med et informasjonshefte.

Informasjonsfolder medfølger.

Børsten er laget med FSC sertifisert tre og produsert i Tyskland.
Børsten består av mørke hestehår og tynne kobberfibertråder. Stroppen er av ekte lær. 

Massasjebørste til tørrbørsting

Denne børsten er velegnet til tørrbørsting av kroppen. Blandingen av myke hestehår og sterke plantefibrer (sisal) gir en herlig massasjeeffekt. Tørrbørsting er en effektiv måte å forbedre blodomløpet og hudtonen på. Samtidig føles det rett og slett godt!
N34984

Peelingbørste med myke hestehår

Eksklusiv peelingbørste i bøketre, med den mykeste bust av hestehår. Børsten vil eksfoliere huden og stimulere blodsirkulasjonen. Børsten er laget av FSC-sertifisert trevare og produsert i Tyskland.
N36089

Peelingpad av loofah 3 Stk

Små peelingpads til ansiktet (3-pakk). Svampen er av naturmaterialet loofah som skrubber og rengjør huden lett og skånsomt. Loofah er fiber av frukten fra en tropisk/subtropisk slyngplante. Frukten kan spises når den er ung, og den brukes i gryteretter på samme måte som squash. Om frukten får henge lenge, tørker den ut og kan brukes til skrubbesvamp.
N35181