Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Agurkurt (Borago - hjulkroneolie) 180 Kapsler

Varenummer: N34380
EAN: 5703137007021
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Natur-Drogeriet A/S
ink. mva.
Borago - Agurkurt olje i kapselform. Borago-olje har et høyt innhold av fettsyren GLA (gammalinolensyre), faktisk høyere innhold av GLA enn kjempenattlysolje. GLA er en umettet fettsyre, som ikke kan dannes av organismen selv, og kalles derfor "essensiell". GLA fins bl.a. i morsmelk, som er det nyfødte barnets vesentligste ernæring. Når barnet så er avvent, vil kroppen produsere GLA av den linolensyre som tilføres via kosten.

Oppgitt innhold per anbefalt døgndose: 3-5 kapsler.

Innhold mengde
Gammalinolensyre (GLA) 300-500 mg
   
Ingredienser: Økologisk agurkurtolje* (Borago officinalis L.), gelatin (okse), vann, stabilisator (glyserol), antioksidant (d-alfa-tokoferol). (*= økologisk dyrket, utgjør 76% av landbruksingrediensene)

Anbefalt døgndose for voksne: 3-5 kapsler daglig.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. 

Oppbevares utilgjengelig for barn. Agurkurtolje bør oppbevares kjølig og mørkt.

Agurkurt (Borago officinalis) er en nydelig og frodig plante med himmelblå blomster. Boragoolje brukes som kosttilskudd, og dens ernæringsmessige fordel er det høye innholdet av gammalinolensyre (GLA).
Boragooljen kan også brukes direkte på huden (oppbland evt. med en annen baseolje og prøv deg frem – spesielt hvis du har sart hud). Agurkurtolje bør ikke oppvarmes, fordi det ødelegger fettsyrene.

Lenker
Min side