Til toppen

Borago - hjulkroneolie (Borago officinalis) 180 Kapsler

Varenummer: N34380
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd

ink. mva.

Borago - Agurkurt olje i kapselform. Borago-olje har et høyt innhold av fettsyren GLA (gammalinolensyre), faktisk høyere innhold av GLA enn kjempenattlysolje. GLA er en umettet fettsyre, som ikke kan dannes av organismen selv, og kalles derfor "essensiell". GLA fins bl.a. i morsmelk, som er det nyfødte barnets vesentligste ernæring. Når barnet så er avvent, vil kroppen produsere GLA av den linolensyre som tilføres via kosten.

Oppgitt innhold per anbefalt døgndose: 3-5 kapsler.

Ingredienser mengde % av RI
Økologisk Agurkurtolje* (Borago officinalis L.), gelatin (okse), vann, stabilisator (glyserol), antioksidant (d-alfa-tocoferol)    
(*= økologisk dyrket, utgjør 76% av landbruksingrediensene).    
Gammalinolensyre (GLA) 300-500 mg  

Anbefalt døgndose: 3-5 kapsler daglig.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn. Agurkurtolje bør oppbevares kjølig og mørkt.

Agurkurt (Borago officinalis) er en nydelig og frodig plante med himmelblå blomster. Boragoolje anvendes som kosttilskudd, og dens ernæringsmessige fordel er dens høye innhold av gammalinolensyre (GLA).
Boragooljen kan også anvendes direkte på huden (oppbland evt. med en annen baseolje og prøv deg frem – spesielt hvis du har sart hud). Agurkurtolje bør ikke oppvarmes, fordi det ødelegger GLA.