Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Cal-Mag 1:1 Citrate veg 90 Kapsler

Varenummer: 898512
EAN: 7058990781013
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Solaray
ink. mva.
Solaray Cal-Mag 1:1 er et mineraltilskudd med både organisk og uorganisk kalsium og magnesium. Produktet har lik mengde kalsium og magnesium og er tilsatt urter for å fremme opptak av kalsium og magnesium. I Norge anbefales kalsiumtilskudd til alle eldre over 60 år og til kvinner. Sitratbundet kalsium og magnesium er velegnet for de med lite magesyre. Kalsium utgjør 1,5 – 2 % av kroppsvekten vår og omtrent 99 % av kalsiumet finner vi i skjelett og tenner. Kalsium bidrar ikke bare til oppbyggingen av normale tenner og skjelett, men støtter også nerve-og muskelfunksjonen i kroppen vår. I tillegg bidrar kalsium til at fordøyelsesenzymer fungerer normalt, samt til normal blodkoagulasjon (levring). Magnesium bidrar også til normal muskel- og nervefunksjon.

Oppgitt innhold pr. døgndose 2 kaplser.

Ingredienser mengde % av RI
Kalsium 333 mg 42%
Magnesium 333 mg 89%
     
Ingredienser: Kalsium- og magnesiumkompleks 1:1 (kalsiumsitrat, kalsiumhydroksid, magnesiumoksid, magnesiumsitrat), vegetabilsk kapsel (hydroksypropylmetylcellulose), antiklumpemiddel (magnesiumsalter av fettsyrer), alfalfablad (Medicago sativa), løvetannrot (Taraxacum officinale), persilleblad (Petroselinum crispum), grønn engelsk karse (Rorippa nasturtium-aquaticum).

Anbefalt døgndose fra 18 år: 2 kapsler daglig med mat eller vann. Unge 11-18 år: 1 kapsel daglig.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Solaray Cal-Mag 1:1 Citrate er spesielt tiltenkt de som tar tran eller et annet D-vitamintilskudd, og på den måten dekker dagsbehovet for dette vitaminet fra en annen kilde.

Lenker
Min side