Til toppen

Chaga ekstrakt 50ml

Varenummer: N35509
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Mat
Merke: Gry Hammer

ink. mva.

Chaga ekstrakt fra Gry Hammer er en dobbel ekstrakt laget av chaga/kreftkjuke som er en adaptogen sopp som vokser hovedsaklig på bjørketrær. Soppen har en lang tradisjon innen folkemedisin for evnen til å kunne bidra til økt motstandskraft mot påkjenninger forårsaket av stress.

Chaga (Inonotus Obliquus), vann og alkohol (20%)

Bruksanvisning: 15-20 dråper under tungen, eller blandet i væske.
 

Chaga Mushroom Elixir mix, med ginseng 20 poser à 3g

Chaga er en immunstimulerende sopp med lange tradisjoner fra Skandinavia, Kina og Russland. Chaga er soppen for deg som virkelig trenger å styrke immunforsvaret! Det finnes hundrevis av sopper med helsemessige egenskaper, men Chaga er nok en av de mest potente. Pulver som du blander ut i varm/kald drikke.
N33899

Defence 30 Tabletter

Defence fra SHIFT kombinerer flere botanicals som har en stimulerende og aktiverende effekt på immunforsvaret. Defence er sammensatt av kraftige ekstrakter fra chaga, reishi, Wellmune betaglukaner og svarthyll. Hver for seg bidrar de til å styrke og trene immunforsvaret.  Sammen er de et tilskudd som bidrar til å opprettholde helsen og sørger for at immunforsvaret fungerer som det skal, særlig i perioder av året hvor man er utsatt for bakterier og virus.  Tidligere navn: SuperDefence
884397

Fermentert Chaga 500 mg 60 Vegkapsler

Chaga har et naturlig høyt innhold av antioksidanter som kan beskytte kroppens celler mot oksidativt stress, opprettholde immunforsvaret og motvirke skader av frie radikaler. Soppen har ogå et naturlig innhold av polysakkarider (Betaglukaner) som er kjent for å kunne opprettholde immunforsvaret. Chaga er en adaptogen sopp som kan bidra til økt motstandskraft ved påkjenninger forårsaket av stress. Fermentering gjør næringsstoffene mer tilgjengelige for kroppen.
N34751

SuperChaga 30 Tabletter

Chaga fra SHIFT inneholder standardisert ekstrakt av Chaga. Chaga blir også kalt det sorte gullet og vokser på bjørketrær i Sibir, Kina, Nord-Amerika og i Skandinavia. Chaga går for å være en av de sterkeste antioksidantene i verden. I århundrer har chaga vært brukt for å opprettholde et normalt fungerende immunforsvar og forhindre inflammasjoner. I likhet med reishi er chaga en adaptogen sopp som balanserer kroppens ulike funksjoner ved stress og belastninger. Tidligere navn: SuperChaga
828736