Til toppen

Clear Skin 180 Kapsler

Varenummer: N35818
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Natur-Drogeriet A/S

ink. mva.

  • Vakker glød
  • Sunn hud
  • innenfra

Clear Skin er urtekapsler for skjønnhet innenfra, for en vakker hudtone og sunn hud. Produktet inneholder en blanding av urter spesielt utvalgt for god funksjon i fordøyelse, lunger og hud. Dette er organer som henger nøye sammen innen TCM (tradisjonell kinesisk medisin) . Hudpleie urtekapsler inneholder stemorsblomst, storborrerot, sarsaparillarot og blomkarse. Stemorsblomst hjelper ved tørr hud og medvirker til å vedlikeholde hudens generelle natur og utseende, samt til å vedlikeholde normal hud innenfra.

Oppgitt innhold per anbefalt døgndose; 3-9 kapsler.

Innhold mengde
Urteblanding 810-2430 mg
- hvorav Stemorsblomst 405-1215 mg
   
Ingredienser: Stemorsblomst (Viola tricolor L.), storborrerot (Arctium lappa L.), vegetabilsk kapsel (HPM-Cellolose), sarsaparillarot (Smilax utilis L.), blomkarse (Tropaeolum majus L.).

Anbefalt døgndose fra 11 år: 1-3 kapsler til hvert hovedmåltid.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. 

Oppbevares utilgjengelig for barn. Oppbevares tørt og ikke for varmt.

BURDOCK ROOT ORG. VEG (Arctium Lappa) 100 Kapsler

Solaray Burdock inneholder Storborrerot som er spesielt viktig for huden og kalles for en "blodrensende urt". Bakgrunnen for betegnelsen er at urten støtter nyrenes og leverens blodrensende funksjoner. Den virker altså avgiftende ved å stimulerer leverens kapasitet og er lett vanndrivende og svettedrivende. Storborrerot kan være gunstig ved kviser, lett eksem og mild periodisk psoriasis. Kan også benyttes ved svake leddplager.
N20291

Hudpleie Urtekapsler 180 Vegkapsler

Hudpleie urtekapsler for skjønnhet innenfra, for en vakker hudtone og sunn hud. Produktet inneholder en blanding av urter spesielt utvalgt for god funksjon i fordøyelse, lunger og hud. Hudpleie urtekapsler er en blanding av urter som stemorsblomst, storborrerot, sarsaparillarot og blomkarse. Alle urter som er kjent som gode urter for huden. Kan tas som en kur for ungdomshud med tendens til urenheter.
N35349

Stemorsblomst (Viola Tricolor) 100g Urt

Stemorsblomst er en nydelig blomst som finnes i et vell av ulike farger. I matlaging og i urtete fremhever stemorsblomst smaken og gir en ekstra piff til rettens eller teens øvrige ingredienser. Tilsett evt. stemorsblomst som variasjon i suppe.
N23748