Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Cocobella sjokolade og kokossmørepålegg - økologisk 250g

Varenummer: N33405
EAN: 5032722313859
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Mat
Merke: Biona
ink. mva.
Biona økologisk Cocobella er et deilig smørepålegg med sjokolade og kokos. En blanding av høykvalitets kokossmør og kakao. Smørepålegget er søtet med kokosblomst-sirup. Nytes som topping på brød, knekkebrød, kjeks, i smoothie, eller hvor du måtte ønske.

 

Næringsdeklarasjon per 100 g
Energi (kJ/kcal) 1946/469
Fett 27 g
- hvorav mettet fett 25 g
Karbohydrater 53 g
- hvorav sukkerarter 42 g
Kostfiber 9,4 g
Protein 4,4g
Salt 0,11g
   
Ingredienser: Konsentrert kokosblomst sirup*, kokos* (43%), kakaopulver* (8%). *= økologisk.
Cocobella inneholder ingen tilsetningstoffer eller emulgatorer, det kan føre til at kokosoljen skiller seg. Det påvirker ikke kvaliteten på produktet.
Plasser krukken i varmt vann og rør rundt for å samle innholdet sammen igjen, så får du tilbake den kremete konsistensen.

Vær oppmerksom på at produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endre seg over tid. Vi oppdaterer jevnlig, men ber deg alltid sjekke emballasjen til det kjøpte produktet.

Mandelsmør, økologisk 330g

Monki Mandelsmør er et rent og økologisk nøttesmør. Mandelsmøret inneholder kun ristede økologiske mandler og havsalt. Mandelsmøret passer meget godt på brødskive, kjeks, knekkebrød el.l. Prøv det også i grøten, på pannekaker, i desserter, i kaker og annet bakverk eller som kakekrem.

N32328
Kakaosmør fra råkakao, økologisk 100g

Kakaosmør er kakaofett som er skilt ut fra kakaomassen. Kakaosmøret er laget av økologiske Criollo-bønner fra Peru, og det er skånsomt behandlet uten å tilsette noe som helst! Brukes til sjokoladeproduksjon og hudpleie.

N35108
Cashewnøttsmør. økologisk 330g

Monki Cashewnøttesmør er et rent og økologisk nøttesmør. Smørepålegget inneholder kun ristede økologiske cashewnøtter og havsalt. Cashewnøttsmøret smaker godt på brødskive, kjeks, riskake e.l., men passer også ypperlig i bakverk, til en del middagsretter, på pannekaker, i sauser og dressinger.

N32326
Cacao powder, økologisk og raw 200g Pulver

Økologisk og raw kakaopulver fra Purasana. Dette kakaopulveret er fremstilt uten oppvarming fra frøene til Theobroma-kakaotreet, et eviggrønt tre som vokser i det tropiske klimaet i Peru. Kakao er naturlig rik på næringsstoffer, og ikke minst viktige plantenæringstoffer. Økologisk og raw Kakao er rik på jern, kalium, kalsium, fosfor, magnesium, sink og kobber.

N32639
Lenker
Min side