Til toppen

Cocosa Pure Coconut Oil økologisk 500ml Olje

Varenummer: N22319
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Mat
Merke: Midsona

ink. mva.

  • Uten lukt og smak
  • Økologisk
  • Rik på laurinsyre

Cocosa Pure er den optimale matoljen: Uten smak og lukt, og rik på laurinsyre og andre mellomlange fettsyrer. Oljen presses av tørket kokoskjøtt, uten bruk av kjemiske løsningsmidler og raffineres på skånsom måte for å fjerne de finere næringsstoffene som ødelegges ved høy varme. Kokosoljen er den ideelle matlagings- og stekeoljen for deg som vil unngå dårlige planteoljer og transfettsyrer. Cocosa Pure er økologisk og Debio-godkjent.

Oppgitt innhold pr. 100 gram.

Ingredienser mengde % av RI
Raffinert kokosolje, kaldpresset av tørket kokoskjøtt (100 %) 100 g  
- hvorav mettet fett 94,5 g  
- enumettet fett 4,7 g  
- flerumettet fett 0,8 g  
Laurinsyre (min.) 48%  

Anbefalt bruk til steking, baking og annen matlaging.

Cocosa Pure Coconut Oil: Bytt ut din vanlige stekeolje med denne. Den er uten smak og lukt, tåler høyere temperaturer og er ideell til matlaging.

Ingen konserveringsmidler, ingen tilsetningsstoffer. Oljen kan oppbevares i romtemperatur; Den blir flytende ved 24 °C.

Cocosa Extra Virgin Coconut Oil økologisk 500ml Olje

Cocosa® Extra Virgin Coconut Oil er kaldpresset av ferskt, økologisk kokoskjøtt med et bredt næringsspekter. Kokosoljen inneholder Laurinsyre, andre mellomlange fettsyrer, vitaminer, mineraler og antioksidanter. Duft og smak av kokos, God å innta bar, på brødskive, i smoothie, bakverk eller tilsatt maten.
N22318

Cocosa MCT Energy Oil 100ml Olje

MCT Cocosa 100ml er MCT fra kokos og raps og inneholder mellomlange fettsyrer. De mellomlange fettsyrene har helt spesielle egenskaper. Cocosa MCT-olje kan brukes som energitilskudd når du trenger rask energi som varer lenge. MCT kan bidra til stabilt blodsukker. MCT er løselig i vann og trenger ikke galle for å fordøyes. Fett er ikke ett fett, verken når det gjelder flerumettet fett eller mettet fett. Blant de mettede fettsyrene stiller de mellomlange fettsyrene i en særklasse.
N35015

Cocosa MCT Energy Oil 500ml Olje

MCT Cocosa inneholder mellomlange fettsyrer. De mellomlange fettsyrene har helt spesielle egenskaper. Cocosa MCT-olje kan brukes som energitilskudd når du trenger rask energi som varer lenge. MCT kan bidra til stabilt blodsukker. MCT er løselig i vann og trenger ikke galle for å fordøyes. Fett er ikke ett fett, verken når det gjelder flerumettet fett eller mettet fett. Blant de mettede fettsyrene stiller de mellomlange fettsyrene i en særklasse.
N32703