Til toppen

Coia

Sorter

Salatbestikk i kokostre

Flott salatbestikk i kokostre som passer perfekt i en bolle med salat. Kul som vertinnegave!
N36651

Smoothieflaske So Matcha Better gull

Smoothieflasken som gir oss et smil om munnen. Bruk den til både kalde og varme drikker, den er perfekt til iskaffe, matcha latte, smoothies og så enkelt som vann på farten. En nydelig glassflaske med bambuslokk og gullsugerør. Miljøvennlige materialer og en flaske du bærer med stolthet.
N36179

Smoothieflaske med gullsugerør, Well Done

Både fin å se på og praktisk, den perfekte smoothieflaske av glass med bambuslokk og sugerør i gull. Sitter perfekt i hånden og kan brukes tiliskaffe, matcha latte, smoothies, herlige juicer eller vann på farten. Flasken har en dekorativ tekst som booster selvtilliten: "In case someone forgot to tell you: well done, hang in there, nice butt!" Bare fordi alle fortjener å høre dette hver dag.
N36250

Gjenbrukbar Kaffekopp, Love You a Latte

Vakker kopp du enkelt kan ta med på farten, og bruke igjen og igjen. Erstatt engangskoppene med denne lekre gjenbrukbare koppen. Miljøvennlig kan også være sexy! Koppen tåler både kalde og varme drikker. Dersom du har behov for å holde drikken varm over ekstra lang tid så velger du en termokopp. Denne gjenbrukbare kaffekoppen kan by på noe estetisk vakkert å ha drikken din i, den er praktisk, miljøvennlig og ikke minst behagelig å drikke fra.
N36251

Matchapulver med Vanilje 40g

Høykvalitets ceremonial grade matchapulver med naturlig vanilje og stevia som gjør den søtere og mildere. Derfor er denne matchaen også lettere for alle å nyte både smak og effekten av matcha. Coia matchapulver har den høyeste kvaliteten matcha fra Uji i Japan. Matcha er et pulver av knuste grønne teblader, produsert og dyrket frem på en svært presis måte. Denne spesielle grønne teen inneholder mye mer antioksidanter enn vanlig grønn te. Japanske munker har drukket matcha i over 1000år. Kanskje ikke så rart når vi vet at en kopp matchalatte inneholder nesen like mye koffein som en kopp kaffe. Fortrinnet er at matcha også inneholder aminosyren L-theanine, som sørger for økt konsentrasjon og jevn fordeling av energi utover dagen.
N36252

Sugerør glass i pastellfarger 4 stk

Unn deg de vakreste sugerørene i glass med 4 matchende pastellfarger. Her kan du bytte ut engangssugerør med disse vakre glassugerørene. Bruk sugerørene til det du måtte ønske, de er perfekte til smoothies, juicer, frozen margharitas eller islatte. Disse ex-Straw-dinary sugerørene kommer med en rensebørste, og kan også vaskes i oppvaskmaskin.
N36169

Isbitform med store isroser 4 stk

Vakker isbitform som gir deg fire store og helt unike isroser! Bruk isbiformen for å holde det du drikker kaldt med den flotteste isrose. Isroser kan du lage av hva som helst! Vår favoritt er å lage iskafferoser, og deretter helle over melk for en roseislatte. Eller hva med å lage isroser av matchalatte? For hva smaker vel ikke bedre med en roseisbit i. Laget av BPA-fri silikon og kan vaskes i oppvaskmaskin.
N36171

Kokosnøttskål Large Original

Stor og vakker kokosnøttskål med original og upolert finish. Utsiden er ru, mens innsiden er polert. Kokosnøttskallene er laget for hånd av resirkulerte kokosnøttskall. En flott og dekorativ skål som gjør seg godt å servere i, oppbevaringsskål, eller spise fra.
N36176

Kokosnøttskål polert Medium

Vakker, naturlig skål av kokosnøtt som er laget på skallet fra ekte kokosnøtter. Dette er kokosnøttskall som ellers ville blitt kastet, så dette er gjenbruk på sitt beste! Kokosnøttskålene er dekorative og supre å servere i, eller spise fra.
N36177

Kokosnøttskål håndgravert Leaf Bowl

Nydelig kokosnøttskål med håndgravert skjønt motiv av blader. Kokosnøttskåler er perfekte til alt fra mat, til snacks og oppbevaring. Litt ekstra stas for store og små å spise maten fra en helt ekte kokosnøtt!
N36178

Smoothiescooper av Kokostre

Flott bred skje av kokostre; Bruk denne smoothiescooperen til deilige, tykke smoothies direkte fra blenderen. Den passer også perfekt som et allsidig verktøy på kjøkkenet. Bruk den til supper, røring og servering. Vi elsker det!
N36180

Kokosnøttgaffel 19 cm

Nydelig kokosnøttgaffel du kan bruke igjen og igjen. Vakkert kokosnøttbestikk til måltidene dine; uansett hva du spiser så blir det litt bedre med bestikk fra naturen. Gjenbrukbart bestikk, håndlagd av 100% kokosnøtter og gode å spise med! Finnes ikke bedre erstatning til engangs plastikkbestikk! Nydelige til piknik-kruven!
N36174