Til toppen

Collagen-Boost Vegan 350g

Varenummer: N36037
Lagerbeholdning:
Merke: Natur-Drogeriet

ink. mva.

  • Vegansk
  • Lett å røre ut

Collagen-Boost fra Naturdrogeriet er en proteinblanding med vegetabilske proteinkilder til dannelse av kollagen og vedlikehold av huden. C-vitamin bidrar til normal dannelse av kollagen som har betydningen for hudens funksjon. Biotin bidrar til å vedlikeholde normal hud og hår. Pulveret er lett å blande ut i alle former for væske. Måleskje i boksen.

Oppgitt innhold per anbefalt døgndose 3 måleskeer.

Innhold mengde % av RI
Vitamin C 450 mg 563%
Biotin 100 µg 200%
     
Ingredienser: Risprotein, erteprotein, pulveriseret pulp av apebrødfrukt/baobab (Adansonia digitata L.), søtstoff (erythritol), soyalecithin, vitamin C (calcium-L-askorbat), gotu kola / centella-ekstrakt (Centella asiatica (L.) Urb.), aroma (vanillin), kiselgur, D-biotin.

Anbefalt døgndose for voksne: 3 strøkne måleskjeer (15 gram). Inntas med vann eller annen væske. Kan inntas på en gang, eller fordeles utover dagen.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Brusk Lenk, Kollagen 275g Pulver

Collagen - Brusk Lenk pulver er et hydrolysert og spraytørket kollagenpulver fra okse. Pulveret er fint, hvitt, har en søt smag og dufter nydelig av vanilje. Brusk Lenk er velsmakende og kan blant annet inngå i smoothies. Protein bidrar til å øke og vedlikeholde muskelmasse, samt å vedlikeholde bein/knokler. 
N34988

Marine Collagen + vitamin C, jordbær 150g Pulver

Marint Kollagen av type 1 fra Seagarden. Produsert av fiskeskinn fra torsk. Marint kollagen har et høyt proteininnhold, noe som bidrar til å opprettholde og bygge muskelmasse. Produktet er tilsatt acerola, en naturlig kilde til vitamin C. Vitamin C bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress og til normal kollagendannelse, som har betydning for hudens normale funksjon. Ideelt kosttilskudd for hud, hår, negler, bindevev og blodårer. Med en deilig smak av jordbær og rabarbara. Inneholder søtstoff (fra stevia).
N35459

Marine Collagen, Sitron 300g Pulver

Rent Marint Kollagen fra Seagarden. Type 1 kollagen, produsert av fiskeskinn fra torsk. Marint kollagen har et høyt proteininnhold, noe som bidrar til å opprettholde og bygge muskelmasse. Ideelt tilskudd i forbindelse med trening. I kroppen finner vi kollagen i bindevev, hud, ledd og sener. Fra midt i 20-årene vil kroppens naturlige kollagenproduksjon reduseres. Inneholder søtstoff (fra stevia).
N35460