Til toppen

Dead Sea salt brushing 500g

Varenummer: N30470
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosmetikk
Merke: Dead Sea Spa Magik

ink. mva.

En avstressende og livgivende behandling for huden. tilfører huden fuktighet og gjør underverker for tørr hud. inneholder E-vitamin som motvirker aldring i huden. Salt Brushing har en svak peeling-effekt og gir en silkemyk og glatt hud.


Ingrediensermengde% av RI
Maris salt (dead sea salt), caprylic triglyceride (coconut oil), parfume (allergifri blandet med essensielle oljer), tocopheryl acetate (vitamin E)
Ta en neve saltblanding og massèr inn kremen med sirkelbevegelser med start fra føttene. Massèr hele kroppen mykt med litt ekstra konsentrasjon rundt tørre partier, f.eks. albuer, overarmer og baksiden av lårene. Skyll hele kroppen nøye så alt saltet forsvinner. Tørk deg, og du vil oppleve at huden din er myk og smidig uten at du behøver å smøre deg innmed bodylotion.
Ingrediensene i disse saltproduktene er rene mineralekstrakter fra Dødehavet i Israel. Saltene inneholder store mengder magnesium, potassium, og forskjellige sporemner som er velhjørende for huden. Saltene er spesielt velgjørende for de som har problemer med tørr hud. Den gir også en naturlig renselse av huden og bedrer hudstrukturen. Den avslappende virkningen er forårsaket av naturlige bromider, og naturlig forekomster av magnesium og potassium hjelper med å fjerne smerte. Mineralene gir næring til huden og tiltrekker og bevarer fuktighet.Mineralene fjerner døde hudceller og fremhever en frisk og sunn hudfarge.Mineralene lindrer kløe og irritasjon og hjelper til med å lege alvorlige hudproblemer.Mineralene fjerner urenheter og tette porer, og fremhever en ren hud.Mineralene virker antiseptisk ved å drepe bakterier som vanligvis dannes i huden.