Til toppen

Dead Sea salt brushing 500g

Varenummer: N30470
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosmetikk
Merke: Dead Sea Spa Magik

ink. mva.

  • Peeling
  • Silkemyk hud
  • Alle hudtyper, ekstra god for tørr hud!

Velgjørende mineraler og salter fra Dødehavet har vært brukt i årtusener. En avstressende og livgivende behandling for huden! Tilfører huden fuktighet og gjør underverker for tørr hud. Inneholder E-vitamin som motvirker aldring i huden. Salt Brushing har en svak peeling-effekt og gir en silkemyk og glatt hud.

 

Ingredienser
Maris salt (dead sea salt), caprylic triglyceride (coconut oil), parfume (allergifri blandet med essensielle oljer), tocopheryl acetate (vitamin E)

 

Ta en neve saltblanding og massèr inn kremen med sirkelbevegelser med start fra føttene. Massèr hele kroppen mykt med litt ekstra konsentrasjon rundt tørre partier, f.eks. albuer, overarmer og baksiden av lårene. Skyll hele kroppen nøye så alt saltet forsvinner. Tørk deg, og du vil oppleve at huden din er myk og smidig uten at du behøver å smøre deg inn med bodylotion eller kroppsolje.

Ingrediensene i disse saltproduktene er rene mineralekstrakter fra Dødehavet i Israel. Saltene inneholder store mengder magnesium, potassium, og forskjellige sporemner som er velhjørende for huden. Saltene er spesielt velgjørende for de som har problemer med tørr hud. Den gir også en naturlig renselse av huden og bedrer hudstrukturen. Den avslappende virkningen er forårsaket av naturlige bromider, og naturlig forekomster av magnesium og potassium hjelper med å fjerne smerte. Mineralene gir næring til huden og tiltrekker og bevarer fuktighet.Mineralene fjerner døde hudceller og fremhever en frisk og sunn hudfarge.Mineralene lindrer kløe og irritasjon og hjelper til med å lege alvorlige hudproblemer.Mineralene fjerner urenheter og tette porer, og fremhever en ren hud.Mineralene virker antiseptisk ved å drepe bakterier som vanligvis dannes i huden.

Alepposåpe tradisjonell 200g

Alepposåpen er laget av olivenolje og laurbærolje, noe som gir den egenskapene som er anbefalt for tørr hud. Alepposåpen sørger for at hudens naturlige fettbehov bevares etter dusj/vask, og huden forblir myk og beskyttet. 
N35382

Sea Magik Mineral Shampoo 300ml

Dead Sea Mineral shampoo er ideell for livløst hår og irritert hodebunn. Mineral shampooen er en deilig og mineralrik shampo som myker opp hodebunnen og beroliger irritert hud. Normaliserer fett- og fuktbalansen. Håret får tilskudd av det rike mineralinnholdet, og får ekstra glans og liv.
N30433

Birch Pearl body scrub 150ml

En kombinert dusjkrem og kroppsscrub som på en behagelig og mild måte fjerner døde hudceller samtidig som den rengjør huden. De unike voksperlene sammen med ekstrakt av bjørkeløv og musetorn gir huden en lett massasje samtidig som den stimuleres.
N22760

Saltskrubb til kropp, økologisk 200ml

Hav Bodyscrub med salt fra Guerande i Frankrike. Saltskrubben består av uraffinert, økologisk atlanterhavssalt i mandelolje. Skrubben er tilsatt avbalanserende eteriske oljer av lavendel, geranium og muskatelsalvie. I tillegg er det en smule E-vitamin. Inneholder ikke kunstige parfymer eller parabener. Eksfoliér huden din med denne fantastiske saltskrubben. Ved å skrubbe huden fjerner du døde hudceller og du får en glatt og fin hud. Samtidig stimulerer du blodomløpet.
N34464

Skrubbsåpe med Spansk jernurt og valmuefrø, 100g Håndlaget såpe

Håndlaget økologisk skrubbesåpe fra danske Sæbeværkstedet. Inneholder eteriske oljer og blå valmuefrø. Mildt rensende og peelende skrubbesåpe.
N35251

Sukkerskrubb med Pink Patchouli, økologisk 200ml

Bodyscrub med Pink Patchouli og Lavendel. Scrubben er med økologisk rørsukker og mandelolje. Duften av Patchouli er dyp, aromatisk og lett jordaktig. Avbalansert med Lavendeloljen gir Patchoulien en duft, som er innbydende og karakteristisk. Det er en deilig avslutning på dusjen å bruke en god bodyscrub. Når du går ut av dusjen, har du den bløteste hud, som du kan tenke deg. Du behøver ikke å bruke body lotion, krem eller olje, for med sukkeret i scruben har du skrubbet huden fri for døde hudceller. 
N34465