Til toppen

Sukkerskrubb med Pink Patchouli, økologisk 200ml

Varenummer: N34465
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosmetikk
Merke: Sæbeværkstedet

ink. mva.

Bodyscrub med Pink Patchouli og Lavendel. Scrubben er med økologisk rørsukker og mandelolje. Duften av Patchouli er dyp, aromatisk og lett jordaktig. Avbalansert med Lavendeloljen gir Patchoulien en duft, som er innbydende og karakteristisk. Det er en deilig avslutning på dusjen å bruke en god bodyscrub. Når du går ut av dusjen, har du den bløteste hud, som du kan tenke deg. Du behøver ikke å bruke body lotion, krem eller olje, for med sukkeret i scruben har du skrubbet huden fri for døde hudceller. 

 

Ingredienser mengde % av RI
Pink Patchouli Bodyscrub består af økologisk rørsukker i mandelolie. Den er tilsat afbalancerende æterisk olie af lavendel og patchouli. Naturlig e-vitamin (tocopherol). Linalool (naturligt forekommende i æteriske olier).    

 

Skrubben bruker du som avslutning i dusjen.
Ta en full skje med body scrub i hånden og massér huden på hele kroppen. Skrubben gir en god skrub og stimulerer blodsirkulasjonen.

Salt gir en mer kontant skrub, mens sukker er litt mer avrundet i krystallene og litt mildere å bruke. Salt er godt for huden, men har man rifter eller sår, eller er man veldig tynnhudet, er sukker det beste. Sluttresultatet blir det samme.

– huden blir fri for for døde hudceller– hudens naturlige fuktbalanse opprettholdes– blodomløpet stimuleres