Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Dida 90 Tabletter

Varenummer: N33428
EAN: 5021807453603
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: New Nordic
ink. mva.
Dida™ anbefales til personer, som ønsker å redusere gjæring og dannelse av luft i mage-/tarmkanalen. Dida fra New Nordic er et godt sammensatt produkt med bioaktive næringsstoffer, samt urte- og krydderoljer som bidrar til å vedlikeholde en normal funksjon av mage-/tarmkanalen og dens slimhinner. Tablettene inneholder carminative oljer fra kanel, fennikel og peppermynte. dida inneholder også tiamin og hvitløk som hjelper med å bevare en mikrobiologisk balanse i fordøyelsessystemet. Niacin bidrar til å opprettholde normale slimhinner.

Oppgitt innhold per anbefalt dagsdose; 2 tabletter.

Ingredienser mengde % av RI
Fyllmiddel (mikrokrystallinsk cellulose, tri-kalsiumfosfat, di-kalsiumfosfat), mineral (magnesiumoksid), kardemomme ekstrakt (Elettaria cardamomum L.), oregano ekstrakt (Origanum vulgare L.), hvitløk ekstrakt (Allium sativum L.), gurkemeje ekstrakt (Curcuma longa L.), nellik ekstrakt (Eugenia caryophyllus L.), overflatebehandlingsmiddel (talkum, magnesiumsalter av fettsyrer, hydroksypropylmetyl cellulose, kanaubavoks), kanelolje (Cinnamomum zeylanium J. Presl.), stabilisator (kryssbundet natrium    
Niacin 10,7 mg NE 67%
Oregano (Origanum vulgare L.) (5:1 tilsvarer 1500 mg tørket urt) 300 mg -
Olivenblader (Olea europaea L.) ( 5:1 tilsvarer 1000 mg tørkede blader) 200 mg -
Ringblomst (Calendula officinalis L.) (5:1 tilsvarer 750 mg tørket urt ) 150 mg -
Timian (Thymus vulgaris L.) (5:1 tilsvarer 750 mg tørket urt) 150 mg -
Kardemomme (Elettaria cardamomum L.) (5:1 tilsvarer 500 mg tørket urt) 100 mg -
Nellik (Eugenia caryophyllus L.) (5:1 tilsvarer 500 mg tørkede blomster) 100 mg -
Hvitløk 5% alliin (Allium sativum L.) 66 mg -
Kanelbarkolje (Cinnamomum zeylanicum J. Presl.) 10 mg -
Peppermynteolje (Mentha x piperita L.) 6 mg -
Fennikelolje (Foeniculum vulgare Mill.) 6 mg -

Ta 2 tabletter daglig i forbindelse med et måltid eller et glass vann.

Kosttilskudd har til hensikt å supplere kosten og bør ikke erstatte en variert kost og sunn livsstil. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Bør ikke anvendes av gravide, ammende eller barn under 11 år uten samråd med lege. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Kanel (Cinnamomum zeylanicum J.) kommer fra Sri Lanka og ble brakt til Europa av Hollendere på 1700-tallet. Kaneltreet er et høyt eviggrønt tre, og krydderet kommer fra treets innerste bark. Barken har en kraftig men mild duft. Smaken er søt, rund og aromatisk. Peppermynte (Mentha x Piperita L.) har en lett gjenkjennelig firkantet stilk, og den blir 40-80 cm høy med mange forgreninger på toppen. Det er en olje av peppermynte som blir brukt i dida. Kardemomme (Elettaria cardamomum L.) er en flerårig urt i ingefær-familien. Frøkapslene på urten tørkes, og de få, store frøene brukes enten hele eller malte. Smaken er sterk, og duften kan minne om eukalyptus.

Candaway 60 Tabletter

Candaway fra Lamberts er et naturlig kompleks av urter og krydder, som kanel og olivenblad. Kan bidra til en sunn balanse i fordøyelsessystemet.

N33163
Lenker
Min side