Til toppen

Duftspray, Sitrongress 100ml

Varenummer: N35718
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Utstyr
Merke: Waft

ink. mva.

  • Oppløftende frisk sitrus duft

Tilfør en deilig frisk duft til hjemmet med duftsprayen fra Waft. Duftsprayen er laget på rene eteriske oljer og økologisk rosevann. Profesjonelle aromaterapeuter har laget blandingen som er ment å ha en oppløftende effekt på humøret. Romsprayen er vegansk og ikke testet på dyr.

Ingredienser: Aqua, Sitrongress eterisk olje (Cymbopogon Schoenanthus), økologisk rose blomstervann (Rosa Damascena), Caprylyl/Capryl Glucoside, Potassium Sorbate.

Bruksanvisning: Rist flasken før bruk. Spray ut i luften et par ganger, hold en vekk fra øyne og kropp.

Oppbevares svalt og utenfor direkte sollys.

Bee Kind, rosmarin og neroli, duftlys av planteoljer 300g

Beefayre sin WAGGELDANCE kolleksjon består av helt naturlige duftlys tilvirket av soya- og rapsvoks og tilsatt eteriske oljer. Vekene er av bomull. Lysene kommer i tre forskjellige dufter: lavendel & geranium for ro og harmoni, appelsin & jasmin for godt humør og mindre stress, samt rosmarin & neroli for å fremme velvære og glede. De nydelige glassbeholderne er av resirkulert glass og kan brukes igjen som for eksempel drikkeglass eller telysholdere. 
N34543

Duftspray, Lavendel 100ml

Duftspray med beroligende lavendel. Waft duftspray er basert på rene eteriske oljer og økologisk rosevann, laget av aromaterapeuter. Blandingen er ment å ha en beroligende effekt og redusere stress. Waft duftspray er vegansk og ikke testet på dyr.
N35717

Duftspray, Rose 100ml

Romspray med nydelig duft av rose! Duftsprayen er fremstilt av rene eteriske oljer og økologisk rosevann. Profesjonelle aromaterapeuter står bak blandingen, som er ment å ha en beroligende effekt og redusere stress. Waft duftspray er vegansk og ikke testet på dyr.
N35719

Sitrongress såpe, økologisk 100g Håndlaget såpe

Håndlaget økologisk sitrongress såpe fra danske Sæbeværkstedet. Såpen med sitrongress har en lekker gul farge og en god sitrusaktig duft. Såpen har antiseptiske og oppkvikkende egenskaper. Alle såpene fra Sæbeværkstedet inneholder kun naturlige ingredienser og er håndlagde med omtanke. Derfor kan de tåles og nytes av de fleste.
N34449