Til toppen

English Breakfast Tea, Økologisk 20 poser Te

Varenummer: N35619
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Mat
Merke: Clipper

ink. mva.

  • English breakfast te, en klassiker på sitt aller beste!
  • Sort te

En helt spesielt god blanding av den fineste Assam og Ceylon te. Denne Engelske teen gir full uttelling på fylde og friskhet, og kan nytes hele dagen!

Ingredienser: Sort te*.

* = Sertifisert Økologisk

Earl Grey økologisk te 20 poser Te

Økologisk Earl Grey te fra Clipper er en lett, forfriskende te med den klassiske Earl Grey smaken fra bergamot. Økologisk og fairtrade dyrket sort te. Teen inneholder naturlig koffein. Teposene er laget av ubleket bomull.
N32035

Indian Chai Økologisk te 20 poser Te

Økologisk Indisk Chai te fra Clipper. Denne fantastiske teen er Fairtrade svart te som er blandet med varmende krydderier. Slik får du den klassiske smaken av en ekte chai. Inneholder naturlig koffein. Teposene er laget av ubleket bomull.
N32029

Matcha, økologisk grønn te pulver 30g Pulver

Supernature Matcha er laget av finmalt pulver av unge teblader, av grønn te fra Japan. Teen er økologisk og av høyeste «Ceremonial Grade»-kvalitet.
N33814

Mate koffeinholdig urtete 70g Te

Maté er en koffeinholdig urtete som er et godt alternativ til kaffe. Maté har en krydret urtesmak med en lett og elegant bitter undertone. Opprinnelig ble Maté drukket av de Sør-Amerikanske indianerne, som navngav treets grønne blader "Yerba-Maté".
N33873