Til toppen

Mate koffeinholdig urtete 70g Te

Varenummer: N33873
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Mat
Merke: Natur-Drogeriet A/S

ink. mva.

Maté er en koffeinholdig urtete som er et godt alternativ til kaffe. Maté har en krydret urtesmak med en lett og elegant bitter undertone. Opprinnelig ble Maté drukket av de Sør-Amerikanske indianerne, som navngav treets grønne blader "Yerba-Maté".


Ingrediensermengde% av RI
Maté (Ìlex paraguariénsis)
½-1 ts urt pr. kopp kokende vann (80 grader). Bland evt. 1 del kaldt vann i 3 deler kokende vann for å oppnå 80 grader, som minsker uttrekket av bitterstoffer.

Trekketid: 5-10 min. Siles før inntak. 1-3 kopper daglig. I næringsmidler er det tillatt max. pr. dagsdose: 300 mg koffein, svarende til ca. 30 g maté pr. dag.

Tefilter i økologisk bomull til flergangsbruk 2-pk

Gjenbrukbare tefilter som er laget av økologisk bomull. Kommer i pakning med 2 stk tefiltre. Tilvirket av GOTS sertifisert økologisk bomull. CoffeeSock har kaffefilter, tefilter og nøttemelksposer i økologisk bomull til flergangsbruk. Filtrene er laget av GOTS sertifisert bomull fra Texas, India og Pakistan. Filtrene blir sydd sammen av en liten familiebedrift i Austin, Texas.
N34553

Tefiltre med snor, engangsbruk 30 Stk

Rask og enkel trekking av te med dette tefilteret. Engangsfilter av ubleket papir til brygging av te og urter i løsvekt. Smaksnøytralt papir med ekstra fine porer. Bør oppbevares tørt og i skap/skuff uten sterkt luktende varer.
N35082