Til toppen

Epleeddik complex 90 Kapsler

Varenummer: N33305
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Natur-Drogeriet A/S

ink. mva.

Epleeddik kompleks som består av eplesidereddik, spirulina og blæretang. Ved å ta eplesidereddik som kapsler, slipper du den syrlige smaken, samt at det er mer praktisk å ha med seg kapsler på jobb eller reise. 

Oppgitt innhold per døgndose 4-6 kapsler

Innhold mengde
Blanding Epleeddik complex 1200-1800 mg
   
Ingredienser: Eplesidereddikpulver 71% (maltodekstrin fra mais, fermentert eplesaft (Malus sylvestris Miller)), vegetabilsk kapsel (hydroksypropylmetylcellulose), overflatebehandlingsmiddel (magnesiumsalter av veg.fettsyrer), Spirulina (Spirulina platensis (Gomont) Geitler), Blæretang (Fucus vesiculosus L).

Anbefalt døgndose for voksne: 2-3 kapsler inntas med et glass vann morgen og kveld. 

Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke erstatte et variert kosthold og en sunn livsstil.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Apple Cider Gummies 60 Fruktgeléer

Eplecidereddiken i disse fruktgeléene er produsert av nøye utvalgte epler som er kaldpresset til en eplemost. Den ferske eplemosten er så fermentert til eddik ved å tilsette «Mother of Vinegar» - eddiksyrebakterier. Eplecidereddiken er deretter tørket til et fint pulver og er den aktive ingrediensen i New Nordic Apple Cider Gummies. Denne skånsomme prosessen er din garanti for at produktet har den gode kvaliteten hvor naturens egne virkestoffer er bevart.
N35118

Helios Eplecidereddik, økologisk og upasteurisert 330ml

Eplecidereddik 5% fra godkjent økologisk og biodynamisk (Demeter) jordbruk. Epleeddiken er laget av ren press-saft av hele økologiske, biodynamiske epler (ikke konsentrat). Naturlig fermentert og uten tilsetningsstoffer av noe slag. Eddiken er ufiltrert og upasteurisert. Det kan derfor dannes bunnfall i flasken. Ristes før bruk.
N35019