Til toppen

Eradicidin Forte 90 Tabletter

Varenummer: N32936
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: BioCare

ink. mva.

Eradicidin Forte fra BioCare er sammensatt for normal og sunn fordøyelse og tarmflora. Eradicidin Forte inneholder en kombinasjon av urter og planteoljer, som hvitløk, oreganoolje, nellik og kanelbarkolje. Urtene og planteoljene er frysetørket og emulgerte, for å opprettholde stabilitet. Tabletten løses opp over tid (time-release) for å sikre effekt lenger ned i tarmen. Hvitløk, kanel og oregano bidrar til tarmhelse og -velvære, samt støtter fordøyelsen. 

Oppgitt innhold per døgndose 3 tabletter

Innhold mengde
Hvitløk 900 mg
Oregano-olje 150 mg
Nellikfrø 150 mg
Kanelbark-olje 100 mg
   

Ingredienser: Fyllstoff (hydroksypropylmetylcellulose, dikalsiumfosfat, cellulose), frysetørret hvitløk (Allium sativum, fedd), modifisert tapiokastivelse, potetmaltodekstrin, oregano-olje pulver (Origanum vulgare, blad), kryddernellik (Eugenia caryophyllus, frø), overflatebehandlingsmiddel (hydroksypropylmetylcellulose, glyserol, fargestoff (titandioksid)), kanel-olje pulver (Cinnamomum zeylanicum, bark), antiklumpemiddel (magnesiumsalter av fettsyrer, silisiumdioksid), akasiegummi, antioksidant (naturlige blandede tokoferoler), solsikkeolje. 

Anbefalt døgndose for voksne overe 18 år: 1 tablett 3 ganger daglig med mat.

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. En sunn livsstil og et variert og balansert kosthold er viktig. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Forsiktighet anbefales for personer med kolitt eller gastritt, og for personer som bruker blodfortynnende legemiddel. Anbefales ikke til gravide, når graviditet er planlagt eller ved amming.

Oppbevares utilgjengelig for barn. Oppbevares tørt i romtemperatur, unngå direkte sollys og varme.