Til toppen

Eskimo 3, flytende 210ML

Varenummer: N35495
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd

ink. mva.

Eskimo 3 er naturlig stabil omega-3-olje fra fisk som har samme andel av omega-3, og samme fettsyreprofil, som fet fisk. Oljen er tilsatt en patentert blanding av antioksidanter, kalt Pufanox, for å forhindre harskning. Oljen tilfredstiller alle krav til renhet og kvalitet, og er derfor fri for miljøgifter som kvikksølv, PCB og DDT. Eskimo-3 produktene har omfattende vitenskapelig dokumentasjon både for bruk, stabilitet og renhet. 

Omega-3 fettsyren DHA bidrar til å opprettholde normal hjernefunksjon og normalt syn. Den gunstige effekten oppnås ved et daglig inntak på 250 mg DHA.

EPA og DHA bidrar til hjertets normale funksjon. Den gunstige effekten oppnås ved et daglig inntak på 250 mg EPA og DHA.

Oppgitt innhold per 1 gram fiskeolje.

Innhold mengde
Omega-3 fettsyrer   
- hvorav EPA 160 mg
- hvorav DHA 100 mg
   
Ingredienser: Fiskeolje, PUFANOX® [antioksidant (soyalecitin, tokoferolrikt ekstrakt, ekstrakt av rosmarin, askorbylpalmitat, DL-alfa-tokoferol), vitamin E (D-alfa-tokoferylacetat)], limearoma.

Anbefalt døgndose for voksne og barn over 12 år: 1 stor teskje (5 ml) daglig i forbindelse med måltid. For barn under 12 år anbefales ESKIMO-KIDS som er spesielt utviklet for å dekke barns behov.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold og sunn livsstil.

Oppbevares tørt i romtemperatur, beskyttet fra direkte sollys, når uåpnet. Flasken oppbevares i kjøleskap etter åpning. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Fiskeoljen i Eskimo-3 er sertifisert av Friend of the Sea for å overholde miljøgodkjente fiske- og produksjonsmetoder.