Til toppen

Ester-C Vitamin 1000mg 60 Tabletter

Varenummer: N34740
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd

ink. mva.

Ester-C er en patentert form av høyeffektiv C-vitamin med en unik sammensetning som gir et raskt opptak i kroppen. Ester-C virker i opptil 24 timer, samtidig som den er syrenøytral og derfor skånsom mot følsomme mager. C-vitamin bidrar til et normalt fungerende immunsystem, også for de som trener hardt, og reduserer tretthet og utmattelse. Dessuten øker C-vitamin opptaket av jern. Inneholder også 50mg bioflavonoider!

Oppgitt innhold pr. anbefalt døgndose; 1 tablett.

Ingredienser mengde % av RI
C-vitamin 1000 mg 1250%
Bioflavonoidkompleks 50 mg -
Vitamin C (kalsiumaskorbat), fyllemiddel (mikrokrystallinsk cellulose, kryssbundet natriumkarboksimetylcellulose), sitrusbioflavonoider (hesperidin), stabilisator (magnesiumsalter av fettsyrer), antiklumpemiddel (kiseldioksid), overflatebehandlingsmiddel (hydroksyprobylmetylcellulose, gummi arabikum, talk, glyserol).    

Anbefalt inntak: 1 tablett pr dag. Anbefales å ta sammen med mat.
Skal ikke brukes av barn under 11 år.

Ester-C er glutenfri og laktosefri.
Kosttilskudd skal ikke brukes som erstatning for et variert kosthold.
Oppbevares utilgjengelig for barn.

C-vitamin bidrar til:- Et normalt fungerende immunsystem- Å bevare immunsystemets normale funksjon under og etter intens fysisk trening- Å beskytte cellene mot oksidativt stress og bidrar til normal energiomsetning- Å redusere tretthet og utmattelse- Å øke opptaket av jern- Nervesystemets normale funksjon- Normal kollagendannelse som har betydning for brusk, tannkjøtt og knoklenes normale funksjon.