Til toppen

Ester-C Vitamin 1000mg 60 Tabletter

Varenummer: N34740
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: MedicaNatumin

ink. mva.

  • Virker raskt
  • Aktiv inntil 24 timer
  • Skånsom mot magen

Ester-C er en patentert form av høyeffektiv C-vitamin med en unik sammensetning som gir et raskt opptak i kroppen. Ester-C virker i opptil 24 timer, samtidig som den er syrenøytral og derfor skånsom mot følsomme mager. C-vitamin bidrar til et normalt fungerende immunsystem, også for de som trener hardt, og reduserer tretthet og utmattelse. Dessuten øker C-vitamin opptaket av jern. Inneholder også 50mg bioflavonoider!

Oppgitt innhold per døgndose; 1 tablett.

Innhold mengde % av RI
C-vitamin 1000 mg 1250%
Bioflavonoidkompleks 50 mg -
     
Ingredienser: Vitamin C (kalsiumaskorbat), fyllemiddel (mikrokrystallinsk cellulose, kryssbundet natriumkarboksimetylcellulose), sitrusbioflavonoider (hesperidin), stabilisator (magnesiumsalter av fettsyrer), antiklumpemiddel (silisiumdioksid), overflatebehandlingsmiddel (hydroksyprobylmetylcellulose, gummi arabikum, talk, glyserol).

Anbefalt døgndose: 1 tablett pr dag. Anbefales å ta sammen med mat.
Skal ikke brukes av barn under 11 år.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd skal ikke brukes som erstatning for et variert kosthold og sunn livsstil.
Oppbevares utilgjengelig for barn.

C-vitamin bidrar til:

  • Et normalt fungerende immunsystem
  • Å bevare immunsystemets normale funksjon under og etter intens fysisk trening ved inntak av 200 mg i tillegg. 
  • Å beskytte cellene mot oksidativt stress og bidrar til normal energiomsetning
  • Å redusere tretthet og utmattelse
  • Å øke opptaket av jern
  • Nervesystemets normale funksjon
  • Normal kollagendannelse som har betydning for brusk, tannkjøtt og knoklenes normale funksjon.

Ester-C Vitamin 1000mg 20 Brusetabletter

Brusetablett med Ester-C som inneholder hele 1 g C-vitamin pr brusetablett. Hurtigoppløsende brusetabletter som smaker godt av appelsin. Aktiv inntil 24 timer! C-vitamin bidrar til et normalt fungerende immunforsvar under og etter intens fysisk trening.
N34827

Ester-C Vitamin 500 mg 60 Tabletter

Ester-C er en patentert form av høyeffektiv C-vitamin med en unik sammensetning som gir et raskt opptak i kroppen. Ester-C virker i opptil 24 timer, samtidig som den er syrenøytral og derfor skånsom mot følsomme mager. C-vitamin bidrar til et normalt fungerende immunsystem, også for de som trener hardt, og reduserer tretthet og utmattelse. Dessuten øker C-vitamin opptaket av jern.
N34739

Vitamin C & D - 1000mg C og 50µg D 60 Vegkapsler

Høydose tilskudd av vitamin C 1000mg og 50mcg vitamin D fra Solaray. Vitamin C og D bidrar til at immunforsvaret fungerer normalt. Vitamin C opprettholder normal energiomsetning og reduserer tretthet og utmattelse. Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse som har betydning for hudens normale funksjon. Vitamin D spiller en rolle i normal oppbygging av skjelettet.
N34758

Vitamin C Rosehip Complex 150g Pulver

Vitamin C Rosehip Complex er et velsmakende pulver av C-vitamin med mineraler, bioflavonoider og bærekstrakter. Kildene til C-vitamin er en blanding av askorbinsyre, kaliumaskorbat, kalsiumaskorbat, magnesiumaskorbat, sinkaskorbat og manganaskorbat, sammen med nype og bær. Lettoppløselig pulver med lavt syreinnhold. 5 gram pulver gir 1 gram C-vitamin.
N35282