Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Ester-C Vitamin 180 Tabletter

Varenummer: N22260
EAN: 7090028490177
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: MedicaNatumin
ink. mva.
Ester-C er en patentert form av høyeffektiv C-vitamin med en unik sammensetning som vil gi et raskt opptak i kroppen. Ester-C fungerer i opptil 24 timer etter at du har tatt det. Ester-C er også syrenøtral, og derfor skånsom mot følsomme mager. C-vitamin bidrar til et normalt fungerende immunsystem, også for de som trener hardt, og reduserer tretthet og utmattelse. C-vitamin øker opptaket av gjern. Ester-C passer for hele familien!
Oppgitt innhold per anbefalt døgndose; 1 tablett.
Ingrediensermengde% av RI
C-vitamin200 mg250 %
Kalsiumaskorbat, fortykningsmiddel (mikrokrystallinsk cellulose, kryssbundet natriumkarboksymetylcellulose), overflatebehandlingsmiddel ( magnesiumsalter av fettsyrer), antiklumpemiddel (silisiumdioksid).
1 tablett pr dag. Anbefales å ta sammen med mat.

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd skal ikke brukes som erstatning for en variert kost.

Oppbevares utilgjengelig for barn.
Vi mennesker kan ikke selv produsere C-vitamin.C-vitamin bidrar til:- et normalt fungerende immunsystem- Å beskytte cellene mot oksidativt stress- Å redusere tretthet og utmattelse- Å øke opptaket av jern

Vær oppmerksom på at produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endre seg over tid. Vi oppdaterer jevnlig, men ber deg alltid sjekke emballasjen til det kjøpte produktet.

Lenker
Min side