Til toppen

Eukalyptus (smakstilsetning) 20ml Eterisk Olje

Varenummer: N35576
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Mat
Merke: Natur-Drogeriet A/S

ink. mva.

Eukalyptus ren eterisk olje har en kraftfull og frisk duft, og kan minne litt om mynte. Den eteriske oljen brukes med noen få dråper som fortynnes og brukes som smaksgiver til matlaging. Kan også anvendes ved aromaterapi til en oppfriskende massasje eller sauna. Oljen  må ikke brukes ufortynnet.

100% Eukalyptusolje, eterisk.

Inneholder naturlig Eukalyptol og D-limonene som kan være allergifremkallende.

Eucalyptus eterisk olje har en rekke bruksområder; Aromaterapi, som smaksgiver i mat, duftolje, saunaolje, kosmetikk og som herlig luftfrisker i støvsuger.

Må aldri anvendes ufortynnet.

Eucalyptus globulus 10ml Eterisk Olje

Aqua Oleum Eucalyptus er en 100 % ren eterisk olje av eukalyptus. Eucalyptus kan virke styrkende på immunforsvaret ved forkjølelse og lindrende ved tett nese og lett hoste. Eucalyptus er også ypperlig ved ømme og stive muskler og ledd. Kan også anvendes lindrende ved lett hodepine og kan virke oppløftende ved utmattelse.
N33229

Organic Body Oil Eucalyptus 100ml Olje

Eucalyptus Organic Body Oil fra svenske Me Anima er en oppkvikkende kroppsolje som er perfekt før og etter trening. Oljen er ypperlig til massasje når man trenger energi og lindring av ømme muskler. Oljen fungerer utmerket til fotmassasje til trøtte føtter og legger. Eller bruk den som en bodylotion når du trenger litt oppfriskende energi. Me Anima bruker kun vegetabilske ingredienser, og alle oljene er beriket med vitamin E. Med eteriske oljer som eukalyptus, bergamot og peppermynte, er dette en forfriskende opplevelse.   
N35434