Til toppen

Sandstråblom (Evighedsblomst, Helichrysum arenarium) 100g Urt

Varenummer: N34899
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Mat
Merke: Natur-Drogeriet A/S

ink. mva.

Tørket Sandstråblom, Helichrysum arenarium, til bruk i te. Sandstråblom har en fin duft, som avspeiles i smaken i teen. Det danske navnet, Evighedsblomst, har planten fått fordi den egner seg godt til å tørkes, så den kan holde "evig".  Urten bidrar til normal funksjon i lever og galleblære, og kan derfor bidra til bedret tarmfunksjon. Urten kan også bidra til normal nyrefunksjon, og spesifikt for kvinnehelse (urogenitalsystemet). 

Sandstråblom / Evighedsblomst (Helichrysum arenarium)

 

Som te: ½-1 ts urter pr. kopp kokende vann. Trekketid: 5-10 min. Siles med tefilter. Kan gjerne blandes med urter med lignende egenskaper. 

Effekten for lever/galle funskjon forutsetter tilsetting av  2 - 210 mg blomst til en urteblanding/-te.

Effekten for urinveier forutsetter tilsetting av 0,21 g (210 mg) blomst til en urteblanding/-te.

 

Tefilter i økologisk bomull til flergangsbruk 2-pk

Gjenbrukbare tefilter som er laget av økologisk bomull. Kommer i pakning med 2 stk tefiltre. Tilvirket av GOTS sertifisert økologisk bomull. CoffeeSock har kaffefilter, tefilter og nøttemelksposer i økologisk bomull til flergangsbruk. Filtrene er laget av GOTS sertifisert bomull fra Texas, India og Pakistan. Filtrene blir sydd sammen av en liten familiebedrift i Austin, Texas.
N34553

Tefiltre med snor, engangsbruk 30 Stk

Rask og enkel trekking av te med dette tefilteret. Engangsfilter av ubleket papir til brygging av te og urter i løsvekt. Smaksnøytralt papir med ekstra fine porer. Bør oppbevares tørt og i skap/skuff uten sterkt luktende varer.
N35082