Til toppen

Equazen 180 Kapsler

Varenummer: N19342
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Equazen

ink. mva.

  • Spesielt for hjerne og øye
  • Klinisk vist effekt
  • Konsentrasjon, hukommelse, innlæringsevne

Basert på naturlig EPA rik fiskeolje i kombinasjon med økologisk nattlysolje. Spesielt laget for hjerne og øye. Et daglig inntak av Equazen Eye Q garanterer at fettsyrenivåene er tilstrekkelig høyt for å opprettholde hjernens og øyets normale utvikling og funksjon. Klinisk vist effekt. Kan virke gunstig på konsentrasjon, hukommelse og innlæringsevne.

Oppgitt innhold per daglig inntak; 2 kapsler.

Ingredienser mengde % av RI
Fiskeolje (omega-3) 800 mg  
- Med fettsyrene: EPA 186 mg  
- DHA 58 mg  
Økologisk Nattlysolje (omega-6) 200 mg  
- Med fettsyrene: GLA 20 mg  
Naturlig Vitamin E (D-alpha tocopherol) 3,6 mg  

2 kapsler per dag i forbindelse med måltid.

Er det første gangen du anvender Equazen Eye Q er den anbefalte dagsdosen 6 kapsler per dag sammen med mat i 12 uker. Dette for å oppnå rett fettsyrenivå i hjernen og øyet. Kliniske studier viser at denne tiden er nødvendig.

Deretter kan du redusere inntaket til 2 kaplser per dag. Denne anbefalingen gjelder både barn, ungdommer og voksne.

Om du tar noen medisiner og er usikker anbefales det å kontakte din lege.

Et velbalansert kosthold som inneholder mye fisk, nøtter og grønnsaker spiller en viktig rolle for barns utvikling av hjerne og øye. Studier har vist at mange barn og ungdommer ikke kan nyttegjøre seg disse livsviktige fettsyrene via sin mat.
Et daglig inntak av Equazen Eye Q garanterer at fettsyrenivåene er tilstrekkelig høye for å opprettholde hjernens og øyets normale utvikling og funksjon. Equazen Eye Q skal ses som et tillegg til ditt barns øvrige kost og erstatter ikke et variert kosthold.

Kun rene, naturlige fettsyrer fremstilt av sardiner, ansjos og pilkhard (en større form av sardiner) og økologisk nattlysolje. Disse fiskene inneholder et høyt innhold av naturlig EPA og fiskes på tider på året når de spiser mer plankton og dermed naturlig får i seg høye doser EPA. Forskere har vist at EPA er den viktigste omega-3 fettsyren å tilføre for hjernens funksjon. For høyt innhold av DHA kan hemme transporten av EPA til hjernen. eye q™ inneholder høyest mulige naturlig andel av EPA, opptil 4 deler EPA, som er naturens grense. Tradisjonelle fiskeoljer har en lavere dose EPA. Vil man oppnå høyere innhold av EPA må dette gjøres på syntetisk vis.eye q™ har klinisk vist effekt på barn og ungdommer med lærevansker i skolemiljø. Studier viser at barn med daglig inntak av eye q™ forbedret sin lese- og skriveevne med i snitt tretten måneder, samtidig ble konsentrasjonen og korttidshukommelsen forbedret.Studien er å finne på www.pubmed.com15867048[PMID]. Eller ta kontakt.