Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Equazen flytende med citrus smak 200ml

Varenummer: N19827
EAN: 5060072604075
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Equazen
ink. mva.
Eye q™ er et helt naturlig produkt fremstilt av sardiner, ansjos og pilkhard (en større form av sardiner) og økologisk nattlysolje. Denne oljen er spesielt laget for hjerne og øye, og kan virke gunstig på konentrasjon, hukommelse og innlæringsevne. Her med sitrus smak.

Oppgitt innhold per dagsdose; 5 ml.

Ingredienser mengde % av RI
Fiskeolje (omega-3) 800 mg  
- Med fettsyrene: EPA 186 mg  
- DHA 58 mg  
Økologisk Nattlysolje (omega-6) 200 mg  
- Med fettsyrene: GLA 20 mg  
Naturlig Vitamin E (blandede tokoferoler) 1,7 mg 14 %

1 ts (5 ml) per dag i forbindelse med måltid.
Er det første gangen du bruker eye q™, eller om du har gjort et lengre opphold, er den anbefalte dagsdosen 3 ts (15 ml) per dag sammen med mat i 12 uker. Dette for å bygge opp riktig fettsyrenivå. Deretter reduseres inntaket til 1 ts (5 ml) per dag.

Denne anbefalingen gjelder både barn, ungdommer og voksne.

Om du er gravid eller tar noen form av medisiner og er usikker, anbefales det at du tar kontakt med din lege.

Et velbalansert kosthold som inneholder mye fisk, nøtter og grønnsaker spiller en viktig rolle for barns utvikling av hjerne og øye. Studier har vist at mange barn og ungdommer ikke kan nyttegjøre seg disse livsviktige fettsyrene via sin mat.
Et daglig inntak av eye q™ garanterer at fettsyrenivåene er tilstrekkelig høye for å opprettholde hjernens og øyets normale utvikling og funksjon. eye q™ skal ses som et tillegg til ditt barns øvrige kost og erstatter ikke et variert kosthold.

Kun rene, naturlige fettsyrer fremstilt av sardiner, ansjos og pilkhard (en større form av sardiner) og økologisk nattlysolje. Disse fiskene inneholder et høyt innhold av naturlig EPA og fiskes på tider på året når de spiser mer plankton og dermed naturlig får i seg høye doser EPA. Forskere har vist at EPA er den viktigste omega-3 fettsyren å tilføre for hjernens funksjon. For høyt innhold av DHA kan hemme transporten av EPA til hjernen. eye q™ inneholder høyest mulige naturlig andel av EPA, opptil 4 deler EPA, som er naturens grense. Tradisjonelle fiskeoljer har en lavere dose EPA. Vil man oppnå høyere innhold av EPA må dette gjøres på syntetisk vis. eye q™ har klinisk vist effekt på barn og ungdommer med lærevansker i skolemiljø. Studier viser at barn med daglig inntak av eye q™ forbedret sin lese- og skriveevne med i snitt tretten måneder, samtidig ble konsentrasjonen og korttidshukommelsen forbedret. Studien er å finne på www.pubmed.com 15867048[PMID]. Eller ta kontakt.

Lenker
Min side