Til toppen

F.O.S. (fructo-oligo-saccharides) 250g

Varenummer: N20227
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: BioCare

ink. mva.

  • Mat for de gode bakteriene i tarmen
  • Naturlig fiber
  • Naturlig søtt
  • Enkelt å tilsette mat og drikke

BioCare F.O.S er såkalt prebiotika, altså næring for de gode melkesyrebakteriene som finnes i tarmen. FOS utvinnes av sikoriroten og er spesifikk næring for vekst og reproduksjon av tarmbakterier og et god miljø i tarmen. Produktet innholder 100% ren FOS fra sikori. F.O.S. er naturlig søtt, men øker ikke blodsukkeret, noe som gjør det til et ideelt alternativ til sukker eller søtningsmidler. Kan enkelt tilsettes valgfri drikke, smoothies, og i mat og matlagingen.

Oppgitt innhold per døgndose 1 teskje 

Ingredienser mengde per ts
F.O.S. (Fruktoligosakkarider) fra sikorirot (Cichorium intybus). 4 g

Anbefalt døgndose: 1 teskje daglig.
Strøs gjerne på frokostblanding eller blandes med juice eller yoghurt.

Ved ekstra behov anbefales 2-4 teskjeer daglig.
Enkelte kan ha behov for en tilvenningsfase; Ved mye luftdannelse, start med mindre dose og øk gradvis.  Dosen kan også deles opp og fordeles utover dagen ved oppblåsthet.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold og sunn livsstil.

Oppbevares tørt og utilgjengelig for barn.

Oppbevares tørt i romtemperatur.

Bimuno 30 Sachets

Bimuno er porsjonsposer med prebiotika, såkalt mat for de gunstige melkesyrebakteriene i tarmen. Dette er et fibertilskudd som kan tas daglig for næring og vekst for tarmbakteriene som bidrar til et godt miljø i tarmen. Bimuno inneholder GOS (Galactooligosaccharides). GOS kommer fra laktose, en bestanddel av kumelk. GOS er spesielt gunstig for bifidobakteriene og andre melkesyrebakterier i tarmen.
N35636

Prebio NutriPowder 165g Pulver

Prebio NutriPowder fra BioCare er en alt-i-ett-blanding av løselige plantefibre som støtter balansen i tarmen. Her får du alle de gode prebiotiske fibrene på ett sted! Produktet regulerer miljøet i tarmen og gir næring til tarmflorabakterier. Produktet inneholder FOS, GOS, inulin, akasiegummi, arabinogalaktan, pektin og resistent stivelse fra grønne bananer, sammen med sviskejuice og legestokkrose (marshmallow root).
N35216