Til toppen

Fast Track 60 Kapsler

Varenummer: N35155
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd

ink. mva.

FastTrack (Slendacor™) inneholder ekstrakt av Moringa, Karriblader og Gurkemeie. Studier viser at disse urtene sammen hemmer dannelsen av nye modne fettceller og reduserer opphopning av fett i eksisterende fettceller. Dette gjør det lettere å gå ned i vekt og minske målene rundt midje og hofter. Studiene viste begynnende resultater allerede etter 14 dagers inntak.

Ingrediensermengde% av RI
Ekstrakter av Moringa oleifera, Murray koenigii, Curcuma longa.900 mg
Vegetabilsk kapsel (HPM-cellulose), antiklumpemidler (trikalsiumfosfat, magnesiumsalter av fettsyrer).
Anbefalt døgndose: 2 kapsler daglig. 1 kapsel om morgen og 1 kapsel om ettermiddagen.

Produktet er laget for voksne kvinner og menn med overvekt, eller personer som ønsker å bli kvitt de siste vanskelige kiloene rundt mage og lår. Skal ikke bruks av barn og unge under 18 år uten i samråd med lege. Anbefales ikke til gravide og ammende. Ved samtidig inntak av medisiner, konsulter lege da urtene kan påvirke leverens evne til å omsette medisiner.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn.
Mer enn 5 års forskning: Tilsammen deltok 190 friske overvektige kvinner og menn i 3 studier over 8 til 16 uker. En gruppe fikk Slendacor™ sammen med diett og trening, mens placebogruppen kun brukte diett (1800-2000 kcal per dag) og trening (30 minutters gange 5 ganger i uken).Studiene viser:6 ganger høyere vekttap for deltakerne som fikk Slendacor™ enn for personene i placebogruppen.3 ganger større reduksjon av både hoftemål og midjemål enn i placebogruppen.