Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Frukt & Fiber 30 Tabletter

Varenummer: 923037
EAN: 5411386886297
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Ortis
ink. mva.
  • Regelmessig tarmfunksjon
Frukt & Fiber virker effektivt og behagelig, og gir velvære som følge av regelmessig tarmfunksjon. Et mage og tarmsystem som fungerer godt er viktig for hele kroppen. Frukt & Fiber inneholder naturens beste råvarer og holder magen i gang på en skånsom måte. Frukt & Fiber virker effektivt og behagelig, og gir velvære som følge av regelmessig tarmfunksjon. Fordeler med Frukt & Fiber tablett: Er enkel å ha med på reiser Er lett å svelge Kleber ikke på tungen

Ingrediensermengde% av RI
Tørket ekstrakt fra rabarbra (Rheum sp. – 496 mg/ tabl.); fortykningsmidler: mikrokrystallinsk cellulose;tørket ekstrakt fra tamarind (Tamarindus indica L. – 50 mg/tabl.),fikenpulver (Ficus carica L., maisstivelse, solsikkelecitin – 50 mg/tabl.),acasie fiber (Acacia senegal L. – 50 mg tabl.), maltodextrin; overflatebehandlingsmidler: hydroxipropylmetylcellulosa, hydroxipropylcellulosa, titandioksid; naturlige fargestoffer: antocyaner; antiklumpemidler: talkum, silisiumdioksid, magnesium stearate
Ta en tablett om kvelden sammen med et stort glass vann. Den daglige dosen på en tablett om kvelden bør ikke overstiges. Frukt & Fiber benyttes ved behov, men ikke i mer enn tre dager pr. uke. Skal ikke gis til barn under 12 år. Bør kun brukes av gravide eller ammende i samråd med lege. Bør ikke brukes over lange perioder uten vurdering av lege.

Kosttilskudd er ikke en erstatning for et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil.

Oppbevares utilgjengelig for små barn. På grunn av de naturlige ingrediensene kan farge, lukt og smak variere, uten at dette har noen innvirkning på effekten.
Samspillet mellom de enkelte ingrediensene er mye av hemmeligheten bak den skånsomme og gode effekten av Frukt & Fiber: - Mild stimulering av tarmbevegelsene (rabarbra) - Mykgjøring av tarminnholdet via tilføring av fuktighet (tamarind trekker til seg væske og avføringen blir mykere) - Volumeffekt som virker inn på den naturlige tarmrefleksen (fiber som sveller og øker volumet)Frukt & Fiber anbefales ved: - Forstoppelse eller treg mage - Luft i magen - Hodepine og migrene i sammenheng med treg mage - Å unngå endetarmsplager grunnet hard avføring - Reiser, sykehusopphold og ved andre situasjoner som kan gi utslag i treg fordøyelse2 av 3 kvinner og 1 av 5 menn får problemer med magen iblant. Frukt & Fiber har gjennom studier og kundeundersøkelser vist seg svært effektivt til å lindre trege og oppblåste mager.
Lenker
Min side