Til toppen

Gavepakker

Her har vi samlet våre populære gavepakker fra Weleda og Sæbeværkstedet. 

Pakkene inneholder deilige produkter, og er den perfekte gave til mor, søster, venninne eller til deg selv. 

Sorter etter:

Dr. Hauschka Hand & Lip juleeske

Dr. Hauschka Hand & Lip Gavesett gir den perfekte pleie for hender og lepper. Gaveesken inneholder: Hand Cream 30 ml som er en raskt absorberende og beskyttende håndkrem som normaliserer fuktbalansen. Gjør hendene myke og smidige. Lip Care Stick 4,9g er en leppebalsam, perfekt for daglig pleie av den sensitive huden på leppene. Gir intensiv fuktighet.
N35843

Dr. Hauschka Rose juleeske

Gi bort frisk glød, og mild og næringsrik pleie med dette flotte Dr. Hauschka Rose Gavesett. Her får du Dr. Hauschka sine tre bestselgere: 1: Rose Day Cream 30 ml, en dagkrem som pleier og beskytter tørr og sensitiv hud med tendens til rødhet og synlige blodkar. Harmoniserer og styrker huden. 2: Facial Toner 30 ml, ansiktstoner som skånsomt stimulerer hudens naturlige fornyelseprosess. Gir en frisk glød og en fornyet utstråling. 3: Soothing Cleansing Milk 30 ml, rensemelk som fjerner smuss og makeup samtidig som den skånsomt pleier din hud.
N35841

Gavepakke Glad i bad - Lavendel

Nydelig gavepakning med økologiske produkter. Posen inneholder håndlaget lavendelsåpe, badesalt og olje som kan brukes til massasje eller bad.
N35063

Gavepakke Glad i bad - Villrose

Nydelig gavepakning med økologiske produkter. Posen inneholder håndlaget villrosesåpe, badesalt og olje som kan brukes til massasje eller bad.
N35062

Gavepakning Glow on the Go

Storfavoritten Weleda Skin Food kommer nå i et herlig gavesett "Glow on the go", bestående av Weleda Skin Food og Weleda Skin Food lip balm. Et gavesett som uten tvil faller i smak hos den som mottar det. Produktene er laget av økologiske planteekstrakte som pleier og mykgjør tørr hud - helt perfekt når vi nå går mot kaldere tider og huden på leppene trenger litt ekstra omsorg og pleie. Weleda Skin Food er en allroundkrem som tilfører huden ny næring, mykgjør tørr hud og styrker hudbarrieren. Weleda Skin Food Lip Balm er en beskyttende leppebalm som gir pleie til tørre og sprukne lepper ved hjelp av en rik konsistens med naturlige ingredienser.  
N35525

Gavepakning Love Your Hands

Dette herlige settet "Love your hands" fra Weleda, er den perfekte julegave når vi nå går mot kaldere tider, og mange sliter med tørre, sprukne og såre hender etter månedsvis med vasking og spriting. Settet består av to mykgjørende og pleiende håndkremer med vegetabilske oljer som gjør tørre hender silkemyke igjen. Weleda Citrus Hand and Nail Cream er en rik hånd- og neglekrem som holder hendene myke, og beskytter samtidig negler og neglebånd. Weleda Sea Buckthorn Hand Cream er lett absorberende og svært næringsrik, og beskytter sår og sprukken hud uten å etterlate seg en fet hinne på huden.
N35526

Gavepose "Hold masken" - Leire, svamp, loofah og ansiktsolje

Gavepakke med komplett sett til ansiktsmaske, med rosa leire som anbefales til sarte hudtyper. Gaveposen inneholder rosa leire som beroliger og gir spenst til huden, en ansiktsolje som fukter, en liten peelingpad og en liten natursvamp som er perfekt til ansiktet. Ypperlig gave å gi til en god venn/venninne eller deg selv.
N34639

Gavepose Milde hender

Gaveposen Milde Hender fra danske Sæbeværkstedet inneholder alt for du trenger for å holde hendene myke og velpleide. Gavepakken inneholder økologisk morgenfruesåpe som er håndlaget, samt en økologisk reparerende håndbalsam.
N34640