Til toppen

Gavepakke Glad i bad - Lavendel

Varenummer: N35063
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosmetikk
Merke: Sæbeværkstedet

ink. mva.

Nydelig gavepakning med økologiske produkter. Posen inneholder håndlaget lavendelsåpe, badesalt og olje som kan brukes til massasje eller bad.

Lavendelsåpe: forsåpet økologisk jomruolivenolje, forsåpet kokosolje, tørkede lavendelknopper, eterisk olje av lavendel*.100 gLavendelolje: mandelolje, aprikoskjerneolje, eterisk olje av lavendel*.150 mlBadesalt: havsalt, tørket økologisk kamille, eterisk olje av lavendel*. 200 g*i den eteriske oljen finnes (naturlig forekommende): limonene, linalool, geraniol

Badesalt med villrose, økologisk 200g

Villrose Badesalt fra danske Sæbeværkstedet er et økologisk badesalt med uraffinert havsalt og naturlige eteriske oljer av lavendel og rosengeranium, sammen med hele rosenknopper. Dette havsaltet er fra naturens side grått, og garantert ubehandlet, uraffinert, uten tilsetningsstoffer. Det er rikt på magnesium, mineraler og mikronæringsstoffer. Villrose Badesaltet virker avbalanserende og beroligende.
N34455

Gavepakke Glad i bad - Villrose

Nydelig gavepakning med økologiske produkter. Posen inneholder håndlaget villrosesåpe, badesalt og olje som kan brukes til massasje eller bad.
N35062

Gavepose "Hold masken" - Leire, svamp, loofah og ansiktsolje

Gavepakke med komplett sett til ansiktsmaske, med rosa leire som anbefales til sarte hudtyper. Gaveposen inneholder rosa leire som beroliger og gir spenst til huden, en ansiktsolje som fukter, en liten peelingpad og en liten natursvamp som er perfekt til ansiktet. Ypperlig gave å gi til en god venn/venninne eller deg selv.
N34639