Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Gavepose "Hold masken" - Leire, svamp, loofah og ansiktsolje

Varenummer: N34639
EAN: 5710148009098
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosmetikk
Merke: Sæbeværkstedet
ink. mva.
Gavepakke med komplett sett til ansiktsmaske, med rosa leire som anbefales til sarte hudtyper. Gaveposen inneholder rosa leire som beroliger og gir spenst til huden, en ansiktsolje som fukter, en liten peelingpad og en liten natursvamp som er perfekt til ansiktet. Ypperlig gave å gi til en god venn/venninne eller deg selv.

 

Ingredienser mengde % av RI
- Ansiktsmaske Rosa leire 50 gram    
- Ansiktsolje med kamille og avokadoolje 10 ml; Aprikoskjerneolje (prunus armeniaca), avokadoolje (persea gratissima) (økologisk), eterisk olje av kamille (matricaria chamomilla). Naturlig E-vitamin (tocopherol).    
- Liten natursvamp til ansikt.    
- Liten loofah-pad.    

 

Slik gjør du:
Gjør den lille peeling-puten våt og gni forsiktig ansiktshuden for å fjerne gamle hudceller. Peeling-paden er laget av loofah, som er naturmateriale. Peelingputen kan brukes flere ganger. Bare vær sikker på å skylle den godt, og tørke den etter bruk.

Deretter kan du røre ut litt av den rosa leiren med litt vann eller kildevann, og påfør ansiktet som en ansiktsmaske. For ekstra effekt kan du bruke kamillete, grønn te eller rooibush te. Evt kan du tilsette litt aprikosolje til masken, eller litt honning. Rosa leire er en mild leirtype, som anbefales til sart og sensitiv hud, også eventuelt tørr hud. La masken være på i 10-15 minutter, og vask det så forsiktig av med lunkent vann. Den vedlagte lille naturlige svampen er perfekt å bruke til dette.

Etter vask påføres ansiktsoljen.

Sæbeværkstedets gaveposer:Posene er laget spesielt for Sæbeværkstedet av håndlaget papir fra Nepal. Papiret er laget av tremasse som høstes ved å kutte unge planter ned til knehøyde. Dette tillater planten til å vokse igjen. Plantene blir beskåret hvert 2.-3. år, uten at de dør og etterlater udyrkede områder.Å lage papir er et veldig gammelt og tradisjonelt håndverk i Nepal. Teknikken som brukes til papirproduksjon er 2000 år gammel. Sæbeværkstedet kjøper posene av en organisasjon som støtter fattige håndverkere ved å gi de slike oppgaver. Posene er fremstilt av fattige håndverkere i Nepal hvor overskuddet av produksjonen går til dårlig stilte kvinner og barn.Organisasjonen får et overskudd av denne handelen, som går til dårlige kvinner og barn i Nepal.

Vær oppmerksom på at produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endre seg over tid. Vi oppdaterer jevnlig, men ber deg alltid sjekke emballasjen til det kjøpte produktet.

Gavepose "Milde hender" - Økologisk håndbalsam og såpestykke

Gaveposen Milde Hender fra danske Sæbeværkstedet inneholder alt for du trenger for å holde hendene myke og velpleide. Gavepakken inneholder økologisk morgenfruesåpe som er håndlaget, samt en økologisk reparerende håndbalsam.

N34640
Gavepakke Superglade føtter

Nydelig gavepakning med økologiske produkter. Posen inneholder håndlaget pimpestenssåpe, fotbadesalt og fotbalsam for superglade føtter.

N35061
Lenker
Min side