Til toppen

Gavepose Milde hender

Varenummer: N34640
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosmetikk
Merke: Sæbeværkstedet

ink. mva.

Gaveposen Milde Hender fra danske Sæbeværkstedet inneholder alt for du trenger for å holde hendene myke og velpleide. Gavepakken inneholder økologisk morgenfruesåpe som er håndlaget, samt en økologisk reparerende håndbalsam.

 

Ingredienser mengde % av RI

 

Håndsåpen er laget av økologiske oljer, herav 40% økologisk jomfruolivenolje. Håndlagede såper er ofte mindre uttørrende enn industrisåper fordi håndlagede såper har et stort innhold av naturlig glyserin og en del uforsåpet olje.

Håndbalsamen er en effektiv og reparerende balsam som er særdeles god mot revner, sprekker og tørr hud. Balsamen består av økologisk jomfruolivenolje, økologisk ringblomst/calendula som virker helende og beroligende, økologisk bivoks og økologisk sheasmør, som begge virker beskyttende og mykgjørende. Sheasmøret har pleiende og beskyttende egenskaper. Sæbeværkstedet henter det fra Burkina Faso, hvor sheanøttene innsamles og behandles av kvinne-kooperativer. Produktet er sertifisert økologisk av Ecocert, og produksjonen av sheasmør utgjør en vesentlig inntektskilde for de bekymrede kvinnene og deres familier. Håndbalsamen er tilsatt litt eterisk olje av rosmarin og sitron, begge gode oljer for hendene.

Håndkremen er en langtidsvirkende, pleiende krem, som bl.a. inneholder økologisk olje av oliven og jojoba, aloe vera ekstrakt, og muskatellsalvie, som sies å virke cellereparerende. Kremen er fremstilt etter et unikt plantekonsept, og den er fri for kunstige konserveringsmidler.

Sæbeværkstedets gaveposer:Posene er laget spesielt for Sæbeværkstedet av håndlaget papir fra Nepal. Papiret er laget av tremasse som høstes ved å kutte unge planter ned til knehøyde. Dette tillater planten til å vokse igjen. Plantene blir beskåret hvert 2.-3. år, uten at de dør og etterlater udyrkede områder.Å lage papir er et veldig gammelt og tradisjonelt håndverk i Nepal. Teknikken som brukes til papirproduksjon er 2000 år gammel. Sæbeværkstedet kjøper posene av en organisasjon som støtter fattige håndverkere ved å gi de slike oppgaver. Posene er fremstilt av fattige håndverkere i Nepal hvor overskuddet av produksjonen går til dårlig stilte kvinner og barn.Organisasjonen får et overskudd av denne handelen, som går til dårlige kvinner og barn i Nepal.

Almond Sensitive Skin Hand Cream 50ml

Mandel håndkrem fra Weleda hudpleie til sensitiv hud. Mandel håndkrem er en mild håndkrem som absorberes raskt og roer ned hud som er utsatt for irritasjon. Gir langvarig fuktighet og beroliger huden for spenninger og irritasjon. Håndkremen styrker hudens egen evne til beskyttelse, samtidig som sensitive hender blir silkemyke. Weleda hudpleieserien er sertifisert økologisk.
N33063

Gavepakning Love Your Hands

Dette herlige settet "Love your hands" fra Weleda, er den perfekte julegave når vi nå går mot kaldere tider, og mange sliter med tørre, sprukne og såre hender etter månedsvis med vasking og spriting. Settet består av to mykgjørende og pleiende håndkremer med vegetabilske oljer som gjør tørre hender silkemyke igjen. Weleda Citrus Hand and Nail Cream er en rik hånd- og neglekrem som holder hendene myke, og beskytter samtidig negler og neglebånd. Weleda Sea Buckthorn Hand Cream er lett absorberende og svært næringsrik, og beskytter sår og sprukken hud uten å etterlate seg en fet hinne på huden.
N35526

Håndbalsam med ringblomst, økologisk 75g

Hendene dine blir utsatt for litt av hvert i løpet av dagen. Slitasje, kulde og hyppig vask gjør at hendene krever særlig pleie. Denne reparerende håndbalsamen er god mot revner, sprekker og tørr hud. Milde hender Håndbalsam inneholder olivenolje, bivoks og sheasmør (alt sammen økologisk), en idéell kombinasjon av helende, bløtgjørende og beskyttende ingredienser. Balsamen er dessuten tilsatt helende olje av morgenfrue og litt eterisk olje av rosmarin og sitron.
N34456

Villrose, flytende økologisk såpe 250ml

Økologisk flytende såpe med Villrose fra danske Sæbeværkstedet. Villrosesåpen er en mild, flytende såpe til hender og kropp. Såpen er fremstilt av naturlige råvarer og inneholder bl.a. økologisk jojobaolje, mandelprotein og eterisk olje av Rosengeranium.
N34451