Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Gavepose "Milde hender" - Økologisk håndbalsam og såpestykke

Varenummer: N34640
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosmetikk
Merke: Sæbeværkstedet
ink. mva.
  • 1 stk såpestukke Morgenfrue
  • 1 stk Håndbalsam 46g
Gaveposen Milde Hender fra danske Sæbeværkstedet inneholder alt for du trenger for å holde hendene myke og velpleide. Gavepakken inneholder økologisk morgenfruesåpe som er håndlaget, samt en økologisk reparerende håndbalsam.

 

Ingredienser mengde % av RI

 

Håndsåpen er laget av økologiske oljer, herav 40% økologisk jomfruolivenolje. Håndlagede såper er ofte mindre uttørrende enn industrisåper fordi håndlagede såper har et stort innhold av naturlig glyserin og en del uforsåpet olje.

Håndbalsamen er en effektiv og reparerende balsam som er særdeles god mot revner, sprekker og tørr hud. Balsamen består av økologisk jomfruolivenolje, økologisk ringblomst/calendula som virker helende og beroligende, økologisk bivoks og økologisk sheasmør, som begge virker beskyttende og mykgjørende. Sheasmøret har pleiende og beskyttende egenskaper. Sæbeværkstedet henter det fra Burkina Faso, hvor sheanøttene innsamles og behandles av kvinne-kooperativer. Produktet er sertifisert økologisk av Ecocert, og produksjonen av sheasmør utgjør en vesentlig inntektskilde for de bekymrede kvinnene og deres familier. Håndbalsamen er tilsatt litt eterisk olje av rosmarin og sitron, begge gode oljer for hendene.

Håndkremen er en langtidsvirkende, pleiende krem, som bl.a. inneholder økologisk olje av oliven og jojoba, aloe vera ekstrakt, og muskatellsalvie, som sies å virke cellereparerende. Kremen er fremstilt etter et unikt plantekonsept, og den er fri for kunstige konserveringsmidler.

Sæbeværkstedets gaveposer:Posene er laget spesielt for Sæbeværkstedet av håndlaget papir fra Nepal. Papiret er laget av tremasse som høstes ved å kutte unge planter ned til knehøyde. Dette tillater planten til å vokse igjen. Plantene blir beskåret hvert 2.-3. år, uten at de dør og etterlater udyrkede områder.Å lage papir er et veldig gammelt og tradisjonelt håndverk i Nepal. Teknikken som brukes til papirproduksjon er 2000 år gammel. Sæbeværkstedet kjøper posene av en organisasjon som støtter fattige håndverkere ved å gi de slike oppgaver. Posene er fremstilt av fattige håndverkere i Nepal hvor overskuddet av produksjonen går til dårlig stilte kvinner og barn.Organisasjonen får et overskudd av denne handelen, som går til dårlige kvinner og barn i Nepal.

Vær oppmerksom på at produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endre seg over tid. Vi oppdaterer jevnlig, men ber deg alltid sjekke emballasjen til det kjøpte produktet.

Sensitive Skin Hand Cream 50ml

Sensitiv håndkrem fra Weleda hudpleie til sensitiv hud med Mandelolje. Håndkremen er mild og absorberes raskt og roer ned hud som er utsatt for irritasjon. Gir langvarig fuktighet og beroliger huden for spenninger og irritasjon. Håndkremen styrker hudens egen evne til beskyttelse, samtidig som sensitive hender blir silkemyke.Weleda hudpleieserien er sertifisert økologisk.

N33063
Håndbalsam med ringblomst, økologisk 75g

Hendene dine blir utsatt for litt av hvert i løpet av dagen. Slitasje, kulde og hyppig vask gjør at hendene krever særlig pleie. Denne reparerende håndbalsamen er god mot revner, sprekker og tørr hud. Milde hender Håndbalsam inneholder olivenolje, bivoks og sheasmør (alt sammen økologisk), en idéell kombinasjon av helende, bløtgjørende og beskyttende ingredienser. Balsamen er dessuten tilsatt helende olje av morgenfrue og litt eterisk olje av rosmarin og sitron.

N34456
Lenker
Min side